Wednesday, August 12, 2020

Koger


 Seda nimetatakse õhtusöögiks - kuldne koger naha ja karvadega. Aga kui naha alla pääsesin, siis oli maitsev, tõeliselt!

Poja sünnipäev "Ruhe" õhtuselt jahedal terrassil.

2 comments:

  1. Ma ei tea, tänapäeval süüakse kõike mis kätte saadakse ja kiidetakse taevani eriti kui see on veel kuldne ja sellele saab oma ilusa loo nagu Dormeo reklaami kõrvale jutustada. Vanasti kui kõik teised head kalad polnud veel ära söödud oli koger selline luine rasvane mudamaitseline tiigikala mida söödi sellise "pika hambaga" kui muud kala polnud. Aga ajad muutuvad varsti on kärbes ka liha. :)

    ReplyDelete
  2. No aitäh tagantjärgi hoiatamast:D
    Mõned luukesed muidugi olid, aga üldiselt ületas "rasvane mudamaitseline tiigikala" sel korral ootusi:)

    ReplyDelete