Friday, August 29, 2008

Nr.36


Juttu ei tule mitte autobussist, mis läbi Nõmme Mustamäele sahistab, vaid tütarlapse kingadest. Nimelt lapsinimesele, kes pole veel päris naisinimene, on äärmiselt keeruline leida jalanõusid. Käisime kokku seitsmes kaupluses, proovisime kümneid sügiskingi ja mõningaid saapaid. Mis on titakad, on titakad, teised jälle 4.klassi õpilasele sobimatu kontsaga. Kontsad muidugi tsikile meeldisid - toppis aga kõrgekontsalised jalga ja patseeris modelle matkides kurekõnnakul edasi-tagasi. Lõpuks oli pikast kingajahist nii väsinud, et lasi endale esimesed enam-vähem sobivad sügiskäimad jalga määrida ja nüüd ongi;)
Kõik muud koolitarbed on kah ostetud, aitäh küsimast;)

6 comments:

kukupai said...

Mis noorest neiust rääkida, täiskasvanud naine, kes eriti kontsi ei armasta ja juhuslikult sama väikese jalaga on, peab ka vist ainult tossudega sügisel käima (mu oma tütar siis). Seni on hädast päästnud Quelle, aga sealt ostmine on kah õnnemäng.

helle said...

Komad on paigas, aga kingad liiga kõrged. Samas, madalad pidid põhjustama hilisemat lampjalgsust ehk jalavõlvi lamendumist. Ma soovitaksin pigem keskmist, tugevat kontsa, siis ei murra koibi ära;)- märksõna "eakohasus"!
Kingadega on muidugi probleeme ka teistel naisinimestel, eriti nr 36;)
Käisin ka täna...jahil.

konn, lendav konn said...

Tuleb tunnistada, et see oli mu esimene sedavõrd mahukas kingaralli noore neiuhakatisega:) Just juurdlen, et millal rinnahoidjarallit alustada sobiks....Neis numbrites on veel keerulisem orienteeruda;)

helle said...

Vähemalt üks vastavateemaline postitus mulle meenus...Kas ei olnud midagi korvi suurusest?
Aga ette ei maksa muretseda...:)

Valkyrie said...

Oodake, kuni jalg omandab mõõtmed nr. 39 ja siis halage. Minu meelest on Walking ja NSKing suisa loodud tillukeste jalgadega inimestele, aga elevantjalgadele (kes on küll pikemad ka tavaliselt :P) pole midagi saada. :)

Kaamos said...

Mu ema jalanumber on 34 ja sellised jalad saavad olla ainult lastel, kas pole? Vähemalt nii arvavad jalatsitootjad. Tadaa, kontsad ja muu naiselik nänn!