Riikliku tähtsusega toidublogija vihastamiseks kuhjasin keraamilisse kaussi kõik jaanidest ülejäänu - porknad, kaalid, kapsalehe, küüslauguvõrsed, omapeenra-kurgi, rohkelt kanakintsu ning muidugi tilli, palju tilli! Pealt kaunistasin adžika ning hapukoorega.
Nii me sööme - palju, aga maitsvalt. Õlut jõin nii enne kui pärast, appetizeriks muidugi viin pepsiga.
Õige, kõik tuleb kuhjata kaussi, sest nii maitseb paremini.
ReplyDeleteRedditis lükati ümber kass Matrjoškini teooria, et võileib maitseb paremini kui vorst on allpool. Tegelikult Allah siis lihtsalt ei näe, et sa midagi siga sisaldavat manustad.
Mis põhjusel sa kana hapukoore alla peitsid?
Mu meelest on toit kõige parem keskmiselt kolmandal päeval. Hapukoorega.
ReplyDeleteVärskus, prouad - värskus on kõige tähtsam! :) Aga hapukoore osas proovin, mis maitseelamused mind siis valdavad, kui hapukoor toidulasu alla peita!
ReplyDeleteSiis oleks mollis poulet aux carottes hõrgul hapukoorepadjal. Udupeen.
ReplyDelete