Eelroog - Liivimaa lihaveise pullimunad chorizo, koriandri-kurgisalsa ja
trühvlimajoneesiga ja krabiliha, mango, beebispinati ja tšillimajoneesiga.
Pearoog - FISH & CHIPS tar-tar kastmega ja praetud pardifilee juurselleri ja koorese seenekastmega.
Dessert - küpsetatud toorjuustukook vaarikakastmega ja brownie vaniljejäätisega.
Kohvi jõime vahukoorega.
Lisaks oli personaalselt meie laua tarbeks puurist lahti lastud dresseeritud kärbsed, kes kordamööda pikeerides lisasid gurmeele vürtsi.
Teenindus samas oli impersonaalne.
Tänu maitseelamusele tugev 4
umamiresto.ee
Pildil esitlevad kaks dresseeritud kärbest klientidele menüüd.
Kuidas te nii palju ära süüa jaksasite? Või näksisite igast roast natuke ja lasite kallil kraamil lihtsalt raisku minna ?
ReplyDeleteRumalaid küsimusi esitab siin peente restoranidega vähe kokku puutunud maatüdruk, kes tahab glamuurse elu kohta asjatundjatelt vihjeid saada, enne kui ise seda proovima hakkab ;)
Pulli munad panin loomulikult taskusse, muu kraami panime ahnelt nahka!
ReplyDeleteAina segasemaks lugu läheb :P Miks taskusse? Kui ei maitsenud, siis miks neid tellisite? Või on sul plaan neid millalgi hiljem süüa, näiteks täiskuuööl nelja tee ristmikul, et nende võluvägi kangem oleks?
ReplyDeleteSul paistab isaste munade maagia käpas olevat:P
ReplyDeleteKuidas see Soone Saara enda (või minusuguste) naiste kohta ütleski, et munadega naine :D Aga mulle see väljend ei meeldi ja tegelikult ei tea ma isaste ja munade värgist suurt midagi. Kui oleks teadnud, siis oleks võinud musta maagia abil elus nii mõndagi teiseks nõiduda ;)
ReplyDelete