Saturday, October 20, 2018

Radissoni restoranide nädal


Eelroog - siig. Hõrk, mõnusalt soolakas.

Pearoog - veisepõsk. Piisavalt pehme, aga maitset jäi vajaka. Huvitav lisand - sibulamoos.

Dessert - fondant ja latte. Paraku oli šokolaad jahtunud.
Grill250 Meritonis. Rahvast palju, üldine mulje hea.
Eraldi kiidan ettekandjat, kes tõesti tundus oma töö üle uhkust tundvat.

3 comments:

  1. Ma praegu mõtlen, et ma ei tea, kas seos, et mida eemale metropolist kolid, seda naeruväärsem see magustoit kaugelt paistab. Nagu Lollisemaa, ehk sorry, jah:)

    ReplyDelete
  2. Tahaks ka peeni toite uhketes restodes! Aga lihtne töömees orjab just sel nädalal iga päev varahommikust hilisõhtuni, ja nii need restoranide päevad otsa saavadki. Restoranid küll jäävad,aaga juba ilma soodushindadeta ;)

    ReplyDelete