Wednesday, December 31, 2008

Minu Soome (1. raamat)


Siinkohal sügav kummardus (suudlen huultega kodumaa mulda) noorproua Petronele ja tema veerijate-kirjaneitsite seltskonnale!
Mulle kohe meeldis lapsepõlves reisiraamatuid lugeda - unustamatu seksuaalse elamuse jättis Mart Pordi raamat reisist udusesse Albioni ja eriti kirjeldus (lisatud udune must-valge foto) striptiisibaarist Sohos. Sellega ei andnud üldse võrrelda Beekmanide perekonna reisi maale, kus kuusirp käib kummuli ega seltsimees Smuuli jäiseid üleelamisi kirjeldavat teost.
Aga härrased ja prouased, asume asja juurde - vana aasta ei kesta enam kaua!
Auto heliaktiviteedis lärmamas varalahkunud Juice Leskinen (Eesti, Eesti, perkelen Eesti) startis meie optimistlik kamp varahommikusele Vikingi laevale, mis seekord valgus kahjuks üllatavalt tihedalt publikumi täis. Päälinnas olid tänavad kuivemast kuivemad, naelkummidest nühitud, ei lumekübetki. Tasapisi ilmaolud paranesid ja Jämssa (ehk peaks ütlema Jämsässe) saabusime juba tillukese lumelootusega hinges. Kuna teepeal kohvitada ei õnnestunud - kõige jubedama elamuse saime paigakesest nimega Körri - tuli pruukosti võtta lausa Jämsä bensukas. Ega see tuju langetanud, Himose tipud juba paistsid. Autoruut juhatas meid ontlikult kõige tipus seisva kohviku juurde, kus pidi meid eest ootama mökikese võti. Kohviku uks oli ebasõbralikult kinni ja mökist 50 meetri kaugusel asuva suusatõstuki ratas seisis kah kahtlaselt paigal. Telefon õnneks töötas ja kohale roolis minust veel paar puuda raskem asjamees, kes meie pabereid vaadates rehmas käega lähima möki poole - võtmed on mati all. Olidki! Seega sõbrad - Soome suusatama minnes pole vaja midagi ette broneerida, saati siis maksta - võtmed on alati mati all. Isegi kui Matit kodus pole!
See-eest olime meie nüüd kodus ja et te enne mäele minekut ei unustaks sauna sooja panna- muidu tulete õhtul koju, väsinud ja õnnelikud, aga sauna neetu! Jagasime kaks korrust kolme inimese vahel ära ja sõitsime mäeolusid uurima. Mäed olid olemas.
Õhtul Aliast mängides seletan väiksel tsikile II Maailmasõda kui suurt lahingut möödunud sajandi keskel, mis haaras paljusid riike, vastas laps, et Vene sõda Gruusiaga....Igatahes päevakajaliselt oli kursis.
Järgmises raamatus kirjeldan ma haaravalt enda unenägu (seksuaalselt orienteeritud) ja korraks paneme ka suuski....alla:)
Pildil just tsiki kaisukaru moodi olevus, kahjuks striptueeriv:(

Thursday, December 25, 2008

Vaikuse tänav


Ma elan Vaikuse tänaval. Juba ligi tunni pole ükski auto mu mjast möödunud. Võib-olla on, aga ma lihtsalt pole kuulnud. Tegelikult, minu toa aknast paistab kätte tänavajupp ja kui arvutiekraanilt silmad kergitan, siis näen isegi bussipeatust.Veel näen kümmetkonda mändi, hetkel ühte oravat ja naabrimehe kollast kassi. Orav ei liiguta, teeskleb vist surnud, kass kah ei liiguta, ainult sabaots vonkleb pisut. Passivad seal teineteist ja nad ei tea, et kolmekordsete klaaside tagant luurab neid omakorda veel üks inimloom. Eile kuulsin, et soomlastel lõpetasid kaugbussid ja rongid töö juba eile lõunast, ei tea, millal uuesti alustavad. Poed neil ka ei kauple, kõik on janus ja näljas. Tahtsin aplombiga lõpetada, aga säh sulle - kuradi tänav elavnes nagu võluväel ja kõik hakkasid kuhugi liiklema.
Vaikuse vabariik, ma ütlen!

Sunday, December 21, 2008

Suguteade


Vaatasin täna kuidas kenad noored inimesed suuskadel võidu sõitsid ja vahelduseks püssi seljast võtsid ning pikali ja püsti märklaudu kõmmutasid. Mõni sai pihta, mõni mitte ja see pidi siis trahviringe tegema. Ühesõnaga - estafeta selline. Minu rikutud (vt. mu eelmisi postitusi) mõistus liitis kiirelt 2+2 ja munes välja firmade suvepäevadeks suguteate nimelise lõbusa ja hariva võistluse.
Moodustatakse firma isasematest inimestest neljaliikmelised võistkonnad, kelle ülesandeks on aja peale läbi joosta nt. 4x5 km, vahepealsete sugupeatustega. Esimeses peatuses paugutavad mehed pikali, teises juba püstiasendis. Lubatud on kasutada abivahendeid - vabatahtlikud naiskolleegid, seksipoe vidinad, ajakirjad, ipoodid, karvamütsid, soojad ja külmad söögid ning joogid. Võidab estafeta loomulikult kiireim. Kel sugupeatuses asi ei õnnestu, läbib näiteks trahviringi.
Midagi analoogset võiks korraldada ka segavõistkondadele.
Järgmiseks võtan reorganiseerida üksikalad.

Pildil innovatiivsed seltsimehed Hispaaniast´- nemad nimetavad seda jooksu miskipärast härjajooksuks!

Saturday, December 20, 2008

Heterofoob


Täna hommikupoole ööd nägin unes suuseksi. Väga meeldiv unenägu oli, peaaegu oleks võinud tegelikkuses olla. Üks aga on ka - suuseksi toimetas minuga keegi meesterahvas, selline noorepoolne. Peale ärkamist lesisin tükimat aega voodis, tõsi, käed teki peal ja mõtlesin, et mis see siis nüüd oli?! Õnneks õhtupoole hea sõber aitas - otsis uhkest unenäoseletajast välja, et kui seks unes oli suurepärane, tähendab see head õnne inimsuhetes. Eks ma hakkan siis ootama, millal saabub
Õnne minu õuele. Seniks olen igaks juhuks heterofoob.

Pildil harjutavad jõuluvanad koti selga heitmist. Pilt on tehtud varahommikul ja sel pildil ega ka neil jõuluvanadel pole minuga mitte mingisugust seost.
Üldse ajan ma täna seosetut juttu.
Loodan täna öösel unenägusid vältida!

Ma olen madu, mürkmadu

I'm a Dodge Viper!



You're all about raw power. You're tough, you're loud, and you don't take crap from anyone. Leave finesse to the other cars, the ones eating your dust.


Take the Which Sports Car Are You? quiz.



Thelalt näpatud
Talenditesti ei hakanud tegema

Saturday, December 13, 2008

Lapsed tantsuvangis


Täna toimus Kehras kohutav draama - juba varahommikust saati vooris tselluloosihõngulisse alevisse autode kaupa noori koos vanematega. Kui kukk kires keskpäeva, oli tantsuvangi jäänud ligi 400 last. Pantvangide hulgas toimus kõigepealt range selektsioon - tütarlapsed ja poisslapsed paigutati eraldi "riietusruumidesse", vanemad suundusid karjade kaupa "puhvetisse" või siis "spordisaali", kus esimesed panvangid juba "tantsisid". Enne püüne peale lubamist toimus veel üks alandav protseduur - "tantsijate" seljale kinnitati haaknõeltega number!! Täiendava mõnitusena panvangidele lülitasid korraldajad mängima "lõbusa" muusika, mille pilli järgi siis vaesed panvangid pidid õhtuhämaruseni "tantsima". Nagu mõnitustest veel vähe oleks, "autasustati" paremaid tantsijaid hinnaliste "auhindadega", "karikate" ja "medalitega". Minu laps sai ka. Hinnalise "auhinna". Mis on muidugi väike lohutus inimlapsele kuid suur kaotus sponsoritele. Põgenema pääsenult autos jäätist haugates pobises õnnelik tütarlaps, et jäätisel olla täitsa võidu maitse. Mina ei tea, mulle ei antud.

Pildil viivad "kohtunikud" "tantsuplatsil" kokkuvajunud pantvangi riietusruumi

Saturday, December 6, 2008

Miks naised harva pritsivad?


Eile õhtuhämaruses helistas noor ja algaja autojuht vana auto roolist ja kaebas, et ei pritsi enam. Juhendasin ta kapotti avama, aga siis jälle häda - millisesse auku tuleb valada.....Proovi sa inimesele, kes varem on kapoti alla vaadanud ühe korra, seletada kus on vajalik avaus, seda enam, et torude kaaned-klapid pori ja õliga määrdunud. Selgitasin mis ma selgitaisn, ühtlasi uurisin, et kuidas ligi kahekuise autoga sõitmise perioodil pole ta varem kordagi aknapesuvedelikku lisanud. Aga ma pritsin nii harva, teatas tüdruk, lasen lihtsalt luudadel käia, kui aken poriseks saab....Oioioioi, aga see ju kriimustab esiklaasi ära, arvasin ma ja palusin tal ikka alati pritsida, kui luuad käia laseb. Hiljem uurisin veel mõnelt autoseeritud naisterahvalt ja mis selgus?! Ka nemad pritsivad haruharva!! Üks ei teadnud kogunesti, kuhu auku peab mida panema. Selgitasin talle seda ka. Nüüd meenus veel aastatetagune kolleeg (naisterahvas muidugi), kes bensiiniauto kütusepaaki lisas reipalt diiselkütust, aga kuna tal raha palju käes polnud, siis õnneks vaid 5 liitrit, see ei teinud tema vanale autole (Mosse) midagi, soovitasin tal paaki bensiini peale lisada (virises natuke, et raha pole, aga ikka leidis) ja sõitis nagu veerandtraktor!
Pildil grupp tütarlapsi otsimas punasel autol kohta, kuhu valada pritsimisvedelikku
www.autoexpress.co.uk