Saturday, September 1, 2012

Abiks koduperemehele



   Viidates pikaajalisele kogemusele nii vannitoa seinaventilaatorite kui naistega, võin kinnitada, et käima lähevad nii üks kui teine õigesse kohta antud laksakast!

   Pildil üritavad koduperenaised ventikat käima lüüa, aga ei, naised, niimoodi see küll ei käi!

6 comments:

neiud ärevil said...

Ja kuidas see õige nõks siis käib? Ehk jagad mulle ka oma tarkust. Ma ka olen tume kui maa selle koha pealt.

konn, lendav konn said...

Aga palun - kui ventikas streigib, kutsu ja ma tulen!

neiud ärevil said...

No ütle nüüd seda uudishimu. Ei ole elu. Hakka nüüd sinu pärast ventilaatorit lõhkuma, et teada saada.

Segasumma Saara said...

Peale ventika hakkavad sobiliku laksaka peale kenasti tööle ka auto esituled. Mina käin iga päev oma eluka vasakpoolset esituld laksutamas enne kui kuskile kimama saab hakata. :) Ta kohe ei nõustugi enne mulle tuld näitama hakata kui laksakat pole saanud.

Ja veel kogemusi jagades - automaatkorkidele mõjub väga positiivselt, kui neid mõõduka hooga vastu maad virutada. Tõsi, see on ilmselt juba sado-maso kõrgem pilotaaž (seda harrastas mu vanaema) ning kahjuks viimane kork, millega seda harrastatud sai, läks ettevaatamatult antud liiga suure kiirenduse tõttu lõpuks ühe seansi ajal puruks. Aga noh, pole ilu ilma ohvriteta.

konn, lendav konn said...

Ah, mis armas! Üks naisterahvas ka tunnistab laksaka kasutegurit:)
See on muidugi õige, et liigtugeva laksaka korral saab meeskodanik kiirenduse, mis üheselt suunab ta magamistoast välja.

AV said...

Ventilaatorid ja esituled ventilaatoriteks ja esituledeks, aga sama võtet kasutasid ka lendurid. Ajal, mil lennukikabiini muu sisemus peale akende koosnes mitte mõnest telekast, vaid veel väga paljudest pisikestest seieri ja numbrilauaga näidikutest (mis olid kõvasti raami sees ja millele vahetult laksu anda ei saanud), oli käivitamisel täiesti normaalne, et kui seier ei liikunud või oli ebanormaalses asendis, anti vastu näidiku klaasiserva nips.