Thursday, October 4, 2012

Kirss torukübaras

 
   Seekordsel esikal pimestas juba trepist üles ronides välklampide sähm ja kurdistas kaamerate kõrin. Enneolematult palju ilusaid naisi oli ka;) Vara kohal, Hilja voodis - nii ma sättisingi end saali keskmises reas täiesti keskmisele kohale, keskmine mees nagu ma olen. Viie minuti pärast jooksis reavahesse kena blondiin, kes ladus nii minust vasakul kui ka paremal asuvad toolid täis silte "reserveeritud". Ma istusin tuimalt edasi. Ja siis hakkas tulema - ühel pikemad jalad kui teisel. Kogu rida sai misse ja nende saatjaid täis. Veerekese peale mahtusid veel härra ja proua Kirss. Film sai läbi ja Valerile suruti tema vastupuiklemisest hoolimata mikrofon pihku. Mees rääkis ennast veerand tunniga soojaks ja oleks veel veerand tundi rääkinud, aga proua tõmbas mikrofoni käest:D
    Nii naljakat esikat pole ammu olnud! Aga film oli huvitav - missinduses aastaid ilma teinud mees oli ja on siiamaani heas vormis. Kahtlemata! Igatahes!

   Pildil tervitavad sõbrad päikselistest lõunavabariikidest esikal osalejaid.

3 comments:

helle said...

Härra Kirss andis Ringvaates Reikopile intervjuu. Ei tea, kas tuli otse esikalt?!
Eks ta üks omanäoline kuju ole ja seda missi-asja kõvasti ajanud.
Pole kindlasti tema süü, et praegusel ajal rahvast missindus (eriti) ei huvita.

Bianka said...

Konnal ikka veab pikkade jalgadega kaunitaridega :D

Mis missi-ississe puutub, siis minu jaoks on ta suurepärane näide mehest, kes ei oska õigel ajal lõpetada ;) Ja muutub seetõttu naeru- ja haletsusväärseks.

konn, lendav konn said...

Oh, mis mul enam pikkadest jalgadest;) A silmailu muidugi oli!
Helle - Ringvaate ajal oli Kirsil kinosaalis veel jutt pooleli, seega eellindistus.