Sunday, September 8, 2013

Invabuss ja Edgar Savisaar

  

     Käisin nädalavahetusel Tartus firmale suuremat kaubikut ostmas ja sõitsin tagasi millegipärast invabussiga:D Nüüd ei teagi kohe, kas hakata puudikuid vedama või nokkida lift autost välja. Esialgu sõidan ise üles-alla ja kinnitan, et üle 100 kilo tõstab lauldes!
     Õhtul uudistes oli lõik KE kongressist ja ülevaade Edgari kõnest, kus ta kinnitas, et peale Tallinna vallutamist vallutab KE ka Toompea ja siis on asjad meie riigis täpselt samuti kui Tallinnas. Mis assotsieerus mul Tallinn-Tartu maanteega, mille neljast rajast kaks on loomulikult bussirajad ja kaks jalgrattateed. Rekka-ja muu liiklus käivad üle Pärnu-Viljandi. Muponaudid kontrollivad.
     

    Seekord ei mingeid pilte neegritest ega koledatest inimestest, näitan teile täiesti korralikku invaliftiga bussi. Keegi sõitma tuleb?

4 comments:

Bianka said...

Kas sinust on saanud Edgari karvase käe pikendus, mis ulatub isegi Tartusse :P Kui invabussid minema viiakse, mis meite omad nüüd oma puudega tegema peavad, kas bussile päälinna järgi kolima?

soodoma ja gomorra said...

mul oleks vaja teise korruse aknad ära pesta?
ulatab?

konn, lendav konn said...

B - Edgaril pole teadupärast mitte karvased käed, aga hoopis nagu Karlssonil - valged ja pehmed. Ärksamad Tartu blogimutid panid juba eile jalgratastega Tallinna poole, sa kaotad juba kalendriga!
SK - kas hilja õhtul ja vara hommikul ka saab aknaid pesta? Kardinaid pole ees?

KatharinaYee said...

Ena imet, päälinlane pääga linnas ja ei mingit piuksu. ;) Küllap uhkeks läinud. Hääd elu uue bussiga!