Saturday, April 2, 2016

Retrosünnipäev

  
 Aastaid hotelllinduses töötanuna oli väga äge saada sünnipäekingituseks öö "Olümpias". Superior-klassi numbrituba oli vaatega merele, aga peale selle ja toas leiduva kohvimasina muu küll superior polnud. Muidugi on hotell muutunud, läbinud mitmeid renoveerimisi, aga tuli ette ka tuttavat ja tuttavaid. Juba retseptsionist teatas ujedalt naeratades, et teie ju mind ei mäleta, aga mina teid küll:D Prouat oodates tegin lobbybaaris kerge dringi ja baarman piidles mind ka kahtlase näoga ning minu otsestele küsimustele vastates rääkis ilma varbaid väänamata kõik ära! Numbrituba oli sama kitsas nagu algusaastatel, aga ega selle karkassirägastiku vahele midagi erilist ehitada saagi. Vannitoa huvitava disaini nullis ära kehv viimistlustase - ka minu nõrgim plaatija ei saa erasektorile tehes sellist olematut kvaliteeti  lubada. Õhtusöök "Sensos" oli meeldiv kogemus - taldrikud eelsoojendatud, veiseliha õiges küpsusastmes ja garniir krõmps. Vein maitses ka tummiselt. Korraks käis peast läbi mõte ka basseini-ja saunakeskust külastada, aga kogu võhm oli läinud söömise-joomise peale ja olgu sellega! Eks  nüüd "Radissoni" märki kandval hotellil on kontseptsioonid muutunud, aga ikkagi tundub mulle, et omaaegne oli enam mõistuspäraselt projekteeritud ja külastajasõbralikum. Teise korruse kohvik ja tohutusuur baariala, restoran ja selle all asuv varietee, 14ndal korrusel  kaks kohvikut ja merevaatega baar, kus toimetas legendaarne Sonja, 26nda korruse grillid ja kahe basseiniga saunad, kuhu sai tellida grillkana ja grillimata tütarlapsi:P Jahh.....
    Hommikueinet pakuti sealsamas "Sensos" - kõik oli tibens-tobens ja Rezidori nõuetele vastav.

   Pildil "Olümpia" tervitusvaagen sünnipäevalisele. Keegi on enamiku kommidest nahka pistnud.

2 comments:

Bianka said...

Ehh, on ja oli sul alles ilus elu ja lahe sünnipäev. Sind mäletatakse siiamaani ja sina ise mäletad, nii neid kitsaid hotellitubasid ja kui omaaegseid baarmene :) Nostalgia ruulib, sest eks me kere koosnegi praeguses vanuses veest, rasvast ja mälestustest :P Sinu puhul peab veel jaguma ruumi ka naljasooneks ja riivatusteks. Jätka samas vaimus!

konn, lendav konn said...

Nüüdse ilusa ja laheda elu olen ehk kuidagimoodi ära teeninud:P Ja mis riivatustest sa siin vanemas keskeas ikka enam räägid!!!