Sunday, November 20, 2016

18

 

 Mahe valgus lõi värelema,  tuulehoog tormles läbi fuajee, kuskilt kostus trummipõrinat, lobbybaaris õlut lonksavate onklite kaelad käändusid kahekorra ja siis veel kord kahekorra, aga tibidessant marssis miniseelikute alt pikki reisi välgutades ikka minu lauda!
   Ligi tormas kelner, vaevu klaase kandikul tasakaalus hoides ja jagas asjaosalistele, sealhulgas minu esimest päeva alkoholilegaalsele tütrele kätte vahuveiniklaasid. Peale sai hammustada lahke kokatädi ekstra sündmusepuhuselt valmistatud maasikaid šokolaadis ja muudki head-paremat.
   Vaatasime pärast läbi maani akna kuidas neidude kamp sügistalvises vihmas kõrgetel kontsadel komistades edasi vanalinna aega veetma suundus ja alles siis sain aru, et laps, kes mulle alles hiljutise isadepäeva puhul "issi" ütles, on tegelikult juba noor naine.

Pildil pidu, piii-duuu!!!!

2 comments:

neiud ärevil said...

Oh ma tean mida sa tunned. Olen isegi selle läbi elanud ja mitte väga kaua aega tagasi. Tüdrukute puhul on see tõesti hoopis teistsugune tunne ja kuidagi erilisem. Poiste puhul ei saa nii väga arugi.Kuidagi loomulikum ja valutum.

Bianka said...

Nii ilus! kelner ilmselt imestas algul, et millega see onuke küll neiud ära on võlunud :P

Rõõm kuulda, et tänapäeva noored neiud ikka kannavad kontsakingi. Ju siis pole see unisex sooneutraalsus meie maal veel liiga tugevasti juurdunud :)