Saturday, April 22, 2017

Aasta isa

 


  Kreissaag on käima tõmmatud, ematalgud alanud! Istusime sõbraga Veskis hommikukohvi nautlemas ja naljaviluks küsisin, et kas ta esitaks mu aasta isaks? Sõber naeris tükimat aega.
Hoolimata sellest, et sünnipäevaks tegid mu lapsed  isast südamliku video, mille peale nii mõnegi peokülalise silm märjaks läks, ei saaks ma küll kuidagi ka ise naeru tagasi hoida, nähes end isade isana pärjatuna - mu elu on tagasihoidlikult öeldes ikka üsna siiru-viiruline. Nüüd on emast emamad võtnud järada emaduse kondi ja vastandavad end kahekümne-aasta tagusele traditsioonile ja valimisi korraldavale seltskonnale väitega, et kas üksikemad või lahutatud polegi emad? Muidugi, muidugi on! Aga NENDE valimiste statuudile ei vasta. See on sama nagu Kassiarmastajate Ühing korraldaks siiamite iludusvõistluse ja sinna tikuks kamp vöödilisi külakiisusid. Aga palun, külakassid - korraldage ise ja pärjake ka, keegi ei keela!:) Sama soovitan nö. mittetraditsioonilise peremudeli valinud  (või sunnitud) emadele - tehke endile ühing ja valige siis, kasvõi alaliikide kaupa:)  

   Pildil siiamite esinaine loodava ühingu põhikirjaga.

3 comments:

neiud ärevil said...

Miks ka mitte? :D Lapsi on sul omajagu, oled abielus, lapsed on edukad. Vastad kõikidele tingimustele.Sinu sõpra teades ja tundes võime koos avalduse esitada.

Bianka said...

Toetan Konna valimist! Väga isane isa ju :P

Mina pole tegelikult üldse aru saanud, mis kriteeriumide järgi seda aasta isa või ema ikka valitakse. Tublisid emasid/isasid on palju rohkem, aga miks just sel aastal ja see inimene teistest parem on?

konn, lendav konn said...

Ah, neiukesed, jätke te ka oma naljad!
Kõik on esitamisoskuse küsimus:P