Wednesday, July 25, 2018

Piiri peal - päriselt

   


 Püstijalaetendus "Piiri peal" Uue-Jaani talus, Läti piiri peal, umbes 100 m kaugusel oli näha ka piiritulp. Üritus algas meeleolukalt:
     "Ma olen alati unistanud, et saan laval juua päris õlut ja publikum, kes on selle eest raha maksnud, vahib silmad punnis ja kurk kuiv!"
      Nii ütles Ago Anderson õllepudelit plumpsatusega lahti korkides ning silmnähtava mõnuga ka kõrist alla kulistades.
      Kaks ja pool tundi etendust möödus katkematus sketšide virr-varris, nalja tehti iseendi, kolleegide, lahkunud ja lahkumata prominentide ning publiku üle. Takkajärgi imestasin, et meelde ei jäänud peale selle esimese lause suurt midagi:D
    Pärast mõtlesin, et põhjusmõtteliselt saab enam-vähem iga Eesti heteroseksuaalne keskealiselt aktiivne meeskodanik oma sõbraga samasuguse pulli püsti panna. Järgmisel suvel kaalun tõsiselt Kabli Esimese Teatritalu asutamist, jälgige reklaami, piletid kaovad nagu Kabli Pagari värsked saiad!

    Pildil tänane rannahetk - privaatrand ja Konn kivil - kes neid suudaks lahutada. Naised kroolisid muidugi Ruhnu poole, Karu ootas!

5 comments:

neiud ärevil said...

Ma võin külalisnäitlejaks tulla kui hästi pappi välja käid. Ma lasteaias küll teatrit teinud ja kõiki osasid proovinud. No selle joomisega ainult vist ei saa hakkama, aga alati võib dublandi abi kasutada.

konn, lendav konn said...

Aitäh pakkumast, aga kui joomisega hakkama ei saa, siis ei kvalifitseeru - meil siin piiri peal juuakse ikka kõvasti, eriti kuumade ilmadega!

neiud ärevil said...

No ma siis harjutan.Eile juba natuke harjutasin. Panin valge veini sügavkülma ja sinna ta jäigi. Täna koukisin vardaga jääkuubikuid pudelist. Hea jahutav palavaga lutsutada.

Bianka said...

Neiu, minuga koos saad külma veini joomist harjutada igal õhtul :P Või vähemalt seni, kui see tappev kõrbekliima jätkub siin Eestimaal.

neiud ärevil said...

No ma arvan, et siis sobib meile juba iga osa ja jätkugu seda sooja suve veel kauaks kauaks.