Wednesday, January 13, 2021

Uus majanduspoliitika (NEP)

  



   Ega noorblogijad ja - lugejad tea sest ajast midagi. Kommunalkad, rekvireerimine, natsionaliseerimine, Rahva Omakaitse (mitte segi ajada raadiosaatega) ja muud huvitavad "rahvaalgatused".

    Et mis siis saab, kui valitsusse kaasatakse sotsid. Auto muidugi rekvireeritakse, telerid ja raadiod ning jahi-ja käsirelvad konfiskeeritakse. Korter on õnneks abikaasa jagu, aga ikkagi - küllap paigaldatakse sisserändajad ja nende pojad-tütred igasse tuppa. Meile eraldatakse tuba ühiselamus. Firma loomulikult natsionaliseeritakse - töömehed korraldavad partei targal suunamisel üldkoosoleku ning küllap määratakse loodava artelli juhiks torumees Gena. No hea seegi, loodetavasti saan autojuht-varustaja koha ja töösõitudeks Gena legendaarse kaubiku. Kuna olen paljulapseline isa, siis tõenäoliselt saan linna täitevkomiteelt täiendavaid toidutalonge ning tubli töö korral ehk kunagi ka autoostuloa. 

  Ah, parem ma ei jätka - näe eila kirjutasin poliitpamfleti ja me kõik teame, mis öösel juhtus...

Pildil loodav valitsus täies koosseisus, ees (Prada päikeseprillidega ja Valentino käekotiga) tulevane peaminister.

2 comments:

SG said...

Mis imeline öö! Oleks teadnud, poleks sellist maha maganudki.

Bianka said...

Kui mu elukaaslane hommikul ütles, mis öösel kell 3 oli juhtunud, millekohast uudist ta telefonist oli näinud, siis ma ei uskunud teda. Arvasin, et nägi seda unes :)