Friday, October 13, 2023

Mis hunnik?



 Kolmkümmend aastat tagasi ehitatud maja sai ilusüsti:) Poeg istus kodukontoris ja osales koosolekutel, mina valvasin vana koera, kes oli ärevil ümber maja jooksvatest meestest. Õhtuks sai tehtud:)

Mis laga on pildil?

7 comments:

Lendav said...

Mis laga? Pakun, et vanad aknalengid.

mustkaaren said...

Pliidipuud.

konn, lendav konn said...

Lengid neh, spikriks oli tegijate kaubik kah pildil:) Pliidi alla vahuga koos puitu väga ajada ei taha.

mustkaaren said...

Saladuskatte all teatan, et vahu pliidipuu kyljest eemaldamine ja tagavaraks panemine on odavam, kui kogu koorma jäätmejaama vedamine.
Ma tean mädapuidust ...päris palju.

konn, lendav konn said...

Mida sa tagavaraks pandud vahuga teed?
Meite jäägid vedasid tegijad ise minema.

mustkaaren said...

Kuna ma elan ...võsas, siis on selline kraam hea tulealustus võsalõkke käivitamisel. Ma md olen väga noriv jäätmete liigitikoguja, lõkkesse läheb yldiselt ainult puit ja kolletesse minu nähes plastiku asetamine pole asetajale tervislik.
P.s. elan Maal ja vastutan KOGU eluks vajaliku asja eest sh jäätmejaama vahet tolknemine, kyttepuude tegemine (igal aastal 5 kolde jaoks pealt 30 ruumi), elu käigus tekkiva vanapuidu sortimine ja lõikamine, saagede käigushoidmine, aga ka korstnate pyhkimine jne jne, ja hunnikute mõnevõrragi kontrolli all hoidmiseks on iga jumala s1tatyki jaoks õige koha leidmine tähtis. Ja neid aineid siin juba jätkub.

tegelinski said...

Ma vaatasin enne, kui ühtegi kommentaari veel polnud, et puuriit on rõdult alla kukkunud. Aga ega ma ei süvenenud eriti ka ;), seepärast ei hakanud esinema. Nüüd kõige lõpuks võin punkti panna küll (ohkab mina, ja läheb kuurist homseks puid tuppa tooma)