Saturday, May 23, 2009

Tegelased


1.Mairold - 29 aastane pesumodell. Imalalt ilus, aga huvitaval kombel üsna mõistliku jutuga. Teadlik edust nii mees-kui naissoo hulgas. Tiba koomiline, mitte kuigi tõsiseltvõetav karakter. Matsi väikevend.

2.Mats – 40 aastane väikeettevõtja, kipsi-ja villapanevate külapoiste kaasomanik läbi oma mikrofirma. Tüsenev endine maadleja, oli seotud 90. alguse kõikehõlmava kuritegevusega. Sureb üsna alguses.

3.Miralda – eelmise abikaasa, 42 aastane bravuuritar, kodumaiste tervise-ja trendiajakirjade kindel lugejaskond. Sööb Activiat ja teeb 5 korda nädalas trenni erinevatel aladel ja erinevate spordiklubides. Ühe klubiomaniku armuke, ujumistreeneri kallim ja Radissoni hotelli laotöölise kepitav. Muidu ilus naine. Matsiga kaks last – 10 poeg ja 2 aastane tütar.

4.Argo – kõigi eelnevate tuttav, käivad tihedalt läbi ja koos pea igapäevaselt, tunneb nii armastus-kui võitluskunste, Matsiga krooniaja algul olnud katusepakkuja-rahakoguja. 39 aastane, õpib Akadeemias Nord juristiks.

5.Avely – eelmise tüdruksõber, ilus nagu päike, loll nagu öö. Kõik lollid ütlused, mis omistatakse Kairit Tuhkanenile, on algselt tegelikult pärit Avely suust. 28 aastane igavene tibi, blondiin. Sõidab Argo kingitud BMW-ga.

6.Kati-Karmen – femme fatale, keegi ei temast midagi. Priske targutaja, vist vanatüdruk. Ebamäärases eas, salkus soenguga, käib riides nagu Marju Kuut. Ilmub stseenidesse alati ootamatult.

Pildil Kati-Karmen castingul. Tagumik on Matsi osatäitja jagu.

3 comments:

mammukas said...

Tore, et Mats enne surma "üles võetud" on. Visuaalne lähenemine on tähtis :)

helle said...

Olen siin mitu korda uurinud Matsi kuju. Mulle tundub puhtvisuaalsel vaatlemisel, et tüsenemise probleemi tal pole;) Või on lihtsalt see kontrast Kati-Karmeniga nii ekstreemne:D

konn, lendav konn said...

Enne surma ju ikka kõhnutakse.
Krt, ma olen ka viimase paari kuuga päris mitu kilo alla võtnud.....