Friday, October 20, 2017

#MeToo

 

  Autokoolis oli mu sõiduõpetajaks neljakümnendates naisterahvas, hea õpetaja ja muidu ka tore inimene. Sõiduvahendiks "kõrvadega" sapakas, mida iseloomustas "tagurpidi" käigukast. Tollel proual oli kombeks kitsastes kohtades tagurdamist juhendades teismelisele poissõpilasele käsi õrnalt kuklale panna ja sellel seal nurruda lasta, ise uurides, et kas kukal higistab? No krt, igalt poolt....higistas!
    Noore ettevõtjana andsin igasuguse ettevalmistuse ja eelarvamusteta kella tavalise Mustamäe paneelika ukse taga, kui selle avanud keskealisel proual paljastus õrna negližee vahelt kopsakas rinnapartii, mis hoolimata rinnahoidja puudumisest oli ahvatlevalt kikkis. Et kõik oleks selge, lisas tellija, et tal abikaasa on meremees ja mõned kuud veel ära. Remontisime küll korteri, aga mitte perenaist:P
    Remontimata ei jäänud aga paarkümmend aastat hiljem linna lähedal maal asuva naisterahva vannituba ega ka tellija ise. Tellija oli sedavõrd ahistavalt aktiivne, et õnnetul ettevõtjal jäid saapad jalga ja jope selga, aga "remont" sai tehtud ka talveriietuses:D
    Mehed, kirjutage ja joonistage julgelt, ahistatud meeste varjupaik rajatakse nii ehk teisiti!

    Pildil elegantne mees, kes enne "remonditööde" kallale asumist võtab saapad jalast. Tubli!

3 comments:

soodoma ja gomorra said...

minu isa on ka mees, keda naised on sõna otses mõttes murdnud: pidudel, tööl, suvepäevadel, suvepuhkustel ja kus iganes. ega suurt numbrit ei tehtud sellestki, kui mu ema või mina ka lähedal viibisime. mõnest korrast on jäänud ikka väga rõvedad mälestused.

konn, lendav konn said...

Vanemate tülisid, isa-ema erinevast uimasolekust tingitud ebaadekvaatset käitumist, rääkimata seksuaalse alatooniga sündmustest, on igal lapsel õudne vaadata.
Kui saaks, lõikaks nii mõnegi jupi endagi eluloofilmist välja.

Lendav said...

Tuttav rauatöömees ükskord mokaotsast seletas, miks ta ühe naisinimesega enam eriti läbi ei saa. Naisterahvas olla temalt tellinud ühe keerulise jubina, aga olla olnud "füüsiliselt pealetükkiv" ja rahaga pole üldse tahtnud arveldada. Nii jäänudki kaup katki. Nii et on ka meestel neid lugusid, jah.