Friday, June 21, 2019

Kuumad magistrid (moepostitus)

    Selle aasta ühel kuumimal päeval võeti ahjust ja serveeriti kuumalt mitukümmend Tallinna Ülikooli värsket magistrit, minu vanem tütar nende hulgas. Pidulik aktus, saalitäis vanemaid ja vanavanemaid, vürtsiks lapsed-lapselapsed ja mine tea - ehk ühe magistri puhul lapselapselapsed! Neiud-naismagistrid olid pidulikumapoolsed, aga üks emotsionaalselt ülesköetud, sõjaka habemehakatisega nooruk kandis musta dressipluusi rinnal teaduse rahastamisele üleskutsuvat manifesti. Ja moeteema lõpetuseks - oli ka juukseid katvate rättidega ning maani hõlstidega magistreid. Kaks tükki.
    Isa ja ema viidi sööma uude trendikohta Koplis - "Odeoni" nimelisse restorani. Jooke oodates märkasin tuttava näoga tegelast laudade vahel saalimas ja kui tualettruumi külastasin, tuli too mulle järele. Otstarbekohaselt noormees ei tegutsenud, tegi unisex vetsule ringi peale ja marssis välja. Alles siis sain aru, et tegu ju meie kunagise esiluurajaga ja meenus ka meediast kuuldu, et tema abikaasa on "Odeoni" üks omanikest.
   Tegelikult oli kõik tibens-tobens, eriti meeldis mulle alkovaba kokteil, aga kahjuks ei leia ma resto kodulehelt joogikaarti, ei saagi konkreetselt kiita.
   Selmet vaadake tütre ja tema ema joogiklaase (ilusa mulliga šampanja) ning tänapäevast magistridiplomit. Minul oli ilusam, kõvade kaantega!

3 comments:

neiud ärevil said...

Nii nobedad tüdrukud sul. Diplomid aina tulevad.

konn, lendav konn said...

See oli küll esimene magister, teised pole nii nobedad. Aga küll nad jõuavad, ikkagi inimesed!:)

neiud ärevil said...

No minu teada see teine nobe tüdruk pole veel nii vanagi, et võiks magister olla. :D, aga jah äkki sa jätad midagi rääkimata ja tüdrukuid on veelgi.