Monday, March 8, 2010

Juhend naistepäevaks


Helistas hea sõber ja kurtis probleemi üle. Tema ihunaine ja laste ema töötab valdavalt meeskollektiivis ja kui sõber talle päevakohaseid lilli üle andes ka ekstraordinaarse musi põsele surus, olla naine teatanud, et eks täna saab neid veel palju. Mehe sõnatut küsimust tajudes ja mossivajuvaid huuli nähes, teatanud naine, et eks ta hoiab siis huuled koos, kui meeskolleegid teda musimasinaga ründavad. Hoia reied ka, oli sõber lisanud. Tegelikult meenus sõbrale (kes töötab valdavalt naiskollektiivis), et ka temal on teatud mehelikke kohustusi ja kümnetele-kümnetele ootavatele huultele mõeldes hakkas tal lihtsalt pisut õudne.
Aga ikkagi, seltsimehed naised, meeskolleegide naistepäevamusisid vastu võttes hoidke huuled siivsalt koos, reied muidugi ka! Ilusat naistepäeva!:)
Pildil jagan naistepäeva-armu ainsale naisinimesele minu väikeses töökollektiivis.

2 comments:

Bianka said...

Ei julgegi nagu hästi avalikult tunnistada, et mulle küll naistepäev meeldib. Isegi kui see tähendab, et pean ennast seltsinaiseks lubama tituleerida. Ja kõik musid võtan rõõmuga vastu, sest kust neid muidu ikka saab!

helle said...

Meestest kohe kahju, kes valdavalt naiste kollektiivides peavad nii mitmekordset koormust kandma, musutades ja kallistades oma naiskolleege naistepäeval(rahvusvahelisel).
Vanal hallil ajal oli vähemalt meestepäevaks tituleeritud armee-aastapäev, kus mehed said valdavalt naiste kollektiivides palju tähelepanu. Vat ei mäleta enam, kas sel ajal suurt musutamist toimus.
Mina sain täna 2 lille ja 1 kalli. Ja ühe e-kaardi.
Aga päev pole veel möödas.