Monday, June 14, 2010

Meeste ilumeel


Meile, meestele, meeldib kõik, mis on ilus. Isegi kui see seisab ja ei liiguta. Kaebas hea sõber elukaaslase peale - vähe sellest, et vedas vaese vanainimese vihma kätte kontserti vaatama-kuulama, põrutas keset kõige huvitavamat kohta, et kaua peab tema kui naisterahvas taluma seda, et tema meeskaaslane vahib teise (võõra) naisterahva külmakahvatuid sääri? No mida?! Las inimene vaatab! Sellest peab ju intelligentne inimene aru saama, et ilumeel areneb aastatega (isegi meestel) ja las vähemalt vaatab, eriti ilusaid asju. Järgmine meeskodaniku ilumeele arendamise etapp oleks Miss Estonia või Eesti Missi võistuilutamine ja alles siis kannatab minna KUMUsse. Laske inimestel ilumeelt arendada!

Pildil kontrollib sõber, kas elukaaslase jalad on kontserdilseismise käigus lühemaks kulunud.

6 comments:

neiud ärevil said...

Meeste ilumeel areneb jah aastatega.Eriti nende endi puhul.Aastate lisandumisest annab märku aluspükste värvli nihutamine.Mehed arvavad ,et nende jalad on pikemaks kasvanud ja püksid ei istu enam hästi.
Psühholoogi sõnul saabki ju inimesest esimese ülevaate just 6 sek. jooksul.Meeste silmade ette jäävadki siis välkuvad sääred ja paljad ümarad õlad.Naised võiksid kanda punast,mis kiirgab enesekindlust ja kanda seda julgelt vaata-mind toonil.Pealegi soojal suvepäeval saabki ennast jahutada,kui veidi säärejooksu näidata...

Bianka said...

Ära nüüd, Konn, ütle, et sa sama pinnapealne oled, kui su sõber :( Et hindad naisi vaid nende jalgade järgi... Niimoodi peletad viimased kokkutulekust huvitet naisinimesed minema. Kui nad võrdlevad oma jalgu pildil kujutatud standardiga, siis kaob neil viimanegi enesekindluse raasuke.

Ti:a said...

tegelikult on härra konn palju teravama silmaga.
ta paneb absoluutselt kõike tähele. seda kuidas su raha rahakotis on, kuidas su ümbrik kotist väljavõttes välja näeb, seda kuidas sa pabistad ja lõua natuke üles tõstad... kõike ;)

jalad on vist viimased mida ta mäletab vaadata, enne käib pilk ikka ülespool naba ära :)

helle said...

Kui herr Konn kavatseb naisblogijaid üle mõõta ja kriitiliselt hinnata (rahakoti paksust jms), siis teeme talle kambaka.
Küll ta ilumeel siis koju tagasi läheb... kõrgustesse arenema!!

konn, lendav konn said...

Nüüd hirmutas Tiia naiskodanikud ja Helle meeskodaniku ära....Tea, kas üldse tulengi ja kui tulen, siis istun kindlalt selg saali poole, silmad kinni, kedagi-midagi ei vaat.

Šerlok-Konn

helle said...

Nüüd läks küll pahasti. Mina, väike ja tähtsusetu, ei taht kedagi hirmutada. Vastupidi, omaenda hirmu sõnade taha peita.