Monday, October 24, 2011

Vene bandiit



Selliseks tituleeris mind hankija müügimees, kui hommikusel materjaliringil tema juurde astusin. Minu imestunud kulmukergituse peale loetles ta (ise räägib aktsendiga eesti keelt, aga nimi viitab lausa moslemi-juurtele): must nahkjope, mustad kindad, samuti kingad ja püksid, ainult soni on tumehall, palun vabandust;) Mina oleks meelsamini eesti ja ammugi mitte bandiit:)

Pildil kaks bandiiti. Vasakpoolne on kelleltki heleda mantli virutand.

12 comments:

Bianka said...

Proovisin oma roosteläinud vene keele oskust, kuna kõrvus kummitas laulu- (lause-) jupike: "Жили-были три бандита: Ленин, Сталини и Никита." Huvitav, kas sai grammatiliselt õieti? Vanasti poleks küll küsimust olnud, olin vene keele olümpiaadil kõva käsi. Aga aeg teeb oma töö...

Miks mulle tundub, et sina oled nagu kõige rohkem selle viimase, pildilt puuduva bandiidi moodi? Kõige lahkem, läänelikum või hoopis noorem?

Alice said...

Konn-blond, palja pealaega.No sedasi laialt naeratamas ma kujutan küll, aga lahke-selline natuke õgard hoopis.

konn, lendav konn said...

Kuna keskkoolis õppisin ma miskipärast vene keele ja kirjanduse eriklassis, siis võin Bii keelekasutuse täiesti aktsepteeritavaks tunnistada:)
Nikita oli omamooodi huvitav ja põnev mees, aga ega rahvasuu valeta - kahe bandiidi pilti võiks temaga rahumeeli täiendada. Minuga ei ole tal muud ühist peale lahke-õgardliku naeratuse:D

Bianka said...

Kahtlesin sõna "Жили" teise tähe juures, sest seda ju hääldatakse ka õ-na, aga otsustasin ikkagi "и " kasuks nagu tegusõna algvormis on.

Võib-olla peaksid immitsit muutma, ehk tuleb bisnesile kasuks? Või mine tea, äkki on vanamoodi parem, bandiite ju kardetakse :D

soodoma ja gomorra said...

sul on K vanune poeg, sul on vähemalt üks kui mitte kaks tütart, elad nõmmel, tegeled ehitusega, võõrapärane nimi, kuidas pagan ma ei suuda välja tuletada, kes sa oled.
peab vist eksi appi paluma:)

konn, lendav konn said...

Väga meelierutav, et siredad naisterahavad minu Elusjämeduse vastu huvi tunnevad;) Ega K särgiselja-nimigi mingi eestipärane pole, aga kuidas minu nimi küll võõrapäraseks moondus? Täitsa huvitab.

Alice said...

Oi mul läks tuju heaks.Täitsa naljakas hakkas.Ljaguška tiivakestega.

soodoma ja gomorra said...

kuna ma ei mäleta meest, kes oleks endast loonud minu jaoks sellise pildi nagu ma siit loen, siis oleks lihtsalt huvitav, millist reaalset pinnavirvendust ja kujundit sa tekitad.
kas sa oledki nii erinev sisult ja vormilt või ma lihtsalt ei mäleta.
typical blogger?

konn, lendav konn said...

Armas SK! Kui nüüd hoolega vaatad minu 2009.aasta juulikuu postitust, siis märkad ehk isegi, et poiste särgid pole "seda" värvi:) Meil oli nagu rohkem isade kamp, teil emade. Ikka viskasime silma:D

Bianka said...

Kulla SK! Oled sa elus kunagi lendavat konna näinud? Novot, just nii ongi, puhas fiktsioon ja fantaasialend ;)

PS. Kui sa oleksid 2010.juulis Blogkokile tulnud, ei peaks sa praegu oma blondi peakest nii palju vaevama :DDD

konn, lendav konn said...

Kätš, kätš:D
Kus on mu lemmikaustajanna Käopoeg, öelgu kah ometi sõna sekka!

soodoma ja gomorra said...

Kulla BI!
Usun, et raiskad oma energiat vale inimese peale. Minu näol on tegemist kõigest poliitilise peibutuspardiga.

aga eksile ütlen siis, et koduse ülesande vastus on selgunud. nii igav lahendus.