Sunday, October 26, 2014

Mees, kes teadis sõnu

   

 Tänane külastuspäev Eesti Kaitseväe ühe teatud üksuse dislokatsioonipaika oli lõbus ja hariv. Kuna väljas lõõtsus vinge tuul ja erinevalt nt. Tapa brigaadist selles üksuses külalisi tuppa ei lubata, istusid emad-isad, õed-vennad ja kõik muudki sugulased pääslas, pead-jalad koos. Minu sisenedes vabanes üks tool, sättisin end istuma ja vaatasin huviga, kuidas üks noorsõdur ilmselt vanaemale toenglamangus pumpamist demonstreeris. Kahjuks oli sõdurpoisi tütarlaps juba lahkunud, kui üht iidamast-aadamast anekdooti parafraseerida.
      Poeg oli õlgadest veelgi laiemaks muutunud. Pikka juttu tegemata koukis ta frentšitaskus väikese märkmiku ja uuris papsilt, kas too ehk teab, mis tähendus on venekeelsel sõnal "pizdets". Paps muidugi teadis, valgustas ka ajateenijat, samas lisades, et kui venekeelse seltskonnaga suheldes üritada viisakas olla, siis tolle sõna asemel kasutatakse ka otseselt mittemidagitähendavat sõna "pipets". Poeg tähendas sellegi täiendavalt üles.
      Vt. ka tšerpak, salaaga, solobon, tšurka, petuhh.

     Pildil pizdets, size M

3 comments:

soodoma ja gomorra said...

me käisime ka eile õe ja õemehega samas kohas. pead pöörata eriti ei saanud, käis üks igavene musitamine ja süles ... sõna igaühe rikutuse tasemel...noh, ma saan mõistusega muidugi aru...aga minu jaoks on seda liiga palju. liiga palju.
meie istusime õues. pärast oli mitu tundi külm ja nina punane.
reamees nägi nii värske, rõõmus ja tervisest pakatav välja, et..kohe hea vaadata. aga eks ta ole priviligeeritud seisusses kah. mis tal viga naerda.

konn, lendav konn said...

Ehhh, mis reamees??!! Mis privilegeeritud seisus?? Enne saagu paberteibile kirjutatud nime asemel tarraga roheline nimesilt rinda, siis võib ennast reameheks lugeda:P
A musi-kalli masinasse sattusin minagi, sestap otsustasin endale järgmiseks külastuseks kah musitatava kaasa krabada!:D

soodoma ja gomorra said...

A seda ikka tead, et saapad lähevad neil korduvkasutusse? Uh-uhuuu...
Paberist nimega poiss on dets alguses vaba. Voimalik, et ta ei saagi siis seda rohelist silti rinda.