Tuesday, April 9, 2019

Trall(aga) Ülos

 

    Ma polnud kuulnudki veganrestost "Ülo", aga guugeldades sai selgeks, et saab ka paari liharooga, sestap oli isa rõõmsalt hakkamas, kui vanim laps tegi ettepaneku talle seal sünnipäeva-õhtusöök korraldada:)
      Saate aru - isegi veganõlu on olemas! Pisut vaidlesid taimetoitlased omavahel selle üle, kas tohib võtta mõningase meeglasuuriga kooki. Ei tohtinud! Aga klaasike veini oli kindlasti lubatud ja isa manustas ka pitsi "Beluga" viina:)
     Harrast vegan-olekut tumestas pisut noorhärra Tralla, kes kõrvallauas kõvahäälselt ja veendumusest tiine häälega seletas ingliskeelsele seltskonnale kui halb olukord meie riigis juba praegu on, rääkimata järgmistest aastatest. Volüümi-või off nupp oleks täitsa asjaks olnud.
     Restoran oli rahvast pungil, ettekandjad krapsakalt püüdlikud ja oskasid vastata ka neile veganite küsimustele, mida mina poleks isegi küsida osanud. Soovitan!
    Pildil vanim piduline vee, viina ja lihatükiga.

5 comments:

Mae said...

Selle noorhärra käitumine on viimasel ajal absoluutselt üle piiri läinud, mul hakkasid praegu pelgalt tema peale mõtlemisest hambad suus plagisema.

konn, lendav konn said...

Me vist vaatame ühte-sama telerit:D

Emmeliina said...

Käisime mõne sammukese üle läve. Teenindajapiiga oli tasemel ja menüü ka. Pikemaks peatuma ei jäänud, laupäeva pärastlõunal jätkus rahvast igasse lauda.
Traditsioonides kinni läksime nagu alati Boheemi teada-tuntud tomatisuppi sööma. Selles hulpinud krevetid olid ikka krevetid ja juust ikka juust.
Oled kindel, et liha oli ikka liha ja viin ikka viin?

konn, lendav konn said...

:D
Minu "Beluga" oli nagu alati kasemahla maitsega ja lihatükile kont sisse monteeritud, mille hiljem koer Artur nurinata manustas:)

Emmeliina said...

ihiii!