Sunday, June 19, 2022

Torumehe tagasitulek




 Paar nädalat tagasi lõpetas perearst torumees Gena haiguslehe. Tunnistati mees terveks, tõsi - üle kuue kilo tõsta ei tohi. Mees oli väge täis, esimese objekti tegi küll hingeldades ja aega võttis ka paar päeva enam, aga peremehe maamajapidamisse pidi ta loomulikult meeskonnaga kaasa tulema. Kes siis juhendab? Kes välja kallab? Sissekallamisest tahan põhjalikumalt rääkida. Loomulikult on peale südameriket Genale keelatud nii nikotiin, alkohol, kui ....no seda ma täpselt ei tea. Kablisse sõit algas meeskonnal sellega, et kaubikut rooliv Gena pobises Tallinnast välja sõites, et tal hakkas ootamatult halb, pidas teeveerses bussipeatuses kinni ning ust avamata  oksendas läbi akna bussiootajate rõõmuks tubli suutäie! Siis andis gaasi ning teekond jätkus. Kolleegide murelikule küsitlusele vastas ebahaige tervisest pakatava häälega, et eile proovis esmakordselt peale infarkti alkoholi ja 100 grammi läks nigu niuhti. No vähemalt välja tuli sama hõlpsalt!:D

  Maamaja juurdeehitise tööde peatse lõpu puhul tegin töömeestele ja maalrinaisele eile korraliku grill-õhtusöögi, loomulikult kallasin peremehe käega ka viina vahele. Genale ei kallanud - keelatud ju! Saime õhtusöögi söödud, mehed jäid veel laua ümber jõmisema ja kui ma mõne aja pärast huvi tundsin, et kas lõpetama ei hakatagi, kallas Gena endale parajasti kindla käega OMA ISIKLIKUST LIITRISEST pudelist puhast valget. Kummutas kurku, näris vuntsi peale ning teatas, et ega ta jooma hakka, võtab niisama  isu tekitamiseks...Mille isu, jäi täpsustamata:)

Pildil olev segadus näeb hullem välja kui tegelikult:)

1 comment:

Bianka said...

Fantastiline, et Gena jälle täies hiilguses tagasi rivis! Loodame, et ta tervis ikka kannatab need liitrised üleminekuperioodi kogused kenasti ära :))))