Tuesday, August 4, 2009

Numeroloogiline


Loksusin mööda liikluselavat Pärnu maanteed kodu poole pärlmutrikarva Audi sabas. Audi nagu Audi ikka, aga numbrimärk oli esoteeriliselt erutav - A-1 No selge, et tegu alfaisasega, arvasin kohe, aga miks ometi üksik??
Minu endaga käib kaasas number nelja needus. Üldse-üldse kõige esimene sigull oli 43-44, vahepealseid täpselt ei mäleta, aga erinevatel autodele esinesid veel numbrikombinatisoonid 444, 434, 343, 314 (koguni kahel korral) ja praegusel 174
Mõned aastad tagasi ostsin KaPo oksjonilt enda esimese Subaru, millest sai alguse mu nelikveduliste fiilia, sellel oli eriti kaval number küljes, mille keskel figureeris J täht. Sõitsin selle autoga 1,5 talve, kuni vanem poeg konkreetselt puiesse põrutas ja kogu selle aja jooksul ei peatanud mind ükski politseipatrull, isegi ühispuhumise aktsiooni korral juhatati mind rahulikult kuni viimase torupillimängijani ja see viipas käega - võite sõita;) Nõuka-aja viimastel ja kapitalismile alusmüüri rajamise esimestel rentisin Volgat toonasest Riigikantselei Autobaasist. Volga registreerimisnumber oli 169, sama kordus minu tollase töökoha töötõendil ja omaaegse hittkoha, "Palace" Sky baari proopuskil, kuskil oli veel, aga ei mäleta.
Kas ma olen ainuke numeroloogialoll? Ahhh???
Pildil grupp alfaisaseid uut numbrimärki esitlemas

2 comments:

Bianka said...

Numeroloogias on meil pisut sarnast, minu auto on 134...

Alfaisaseid sai meie väikeses linnaski vanadel headel aegadel nähtud. Perekonna autode numbrimärgiks olid "ISA" ja "EMA", vist lisandusid jrk.numbrid ka. No tegu oli ikka kõva mehega, umbes nagu kõigi rahvaste isa Türkmenistanis :P). Praegu on ISA kohtu all ja EMA on ka minema saadetud (ei tea kas pöördus oma endise pornostaari töö juurde tagasi?). Mõne aja sõitsid liinibussid nende numbrimärkide all, nüüd pole enam juhtunud nägema.

konn, lendav konn said...

Oi, ma oleks tahtnud sellist bussi näha....
Buss nimega EMA:D