Wednesday, December 31, 2008

Minu Soome (1. raamat)


Siinkohal sügav kummardus (suudlen huultega kodumaa mulda) noorproua Petronele ja tema veerijate-kirjaneitsite seltskonnale!
Mulle kohe meeldis lapsepõlves reisiraamatuid lugeda - unustamatu seksuaalse elamuse jättis Mart Pordi raamat reisist udusesse Albioni ja eriti kirjeldus (lisatud udune must-valge foto) striptiisibaarist Sohos. Sellega ei andnud üldse võrrelda Beekmanide perekonna reisi maale, kus kuusirp käib kummuli ega seltsimees Smuuli jäiseid üleelamisi kirjeldavat teost.
Aga härrased ja prouased, asume asja juurde - vana aasta ei kesta enam kaua!
Auto heliaktiviteedis lärmamas varalahkunud Juice Leskinen (Eesti, Eesti, perkelen Eesti) startis meie optimistlik kamp varahommikusele Vikingi laevale, mis seekord valgus kahjuks üllatavalt tihedalt publikumi täis. Päälinnas olid tänavad kuivemast kuivemad, naelkummidest nühitud, ei lumekübetki. Tasapisi ilmaolud paranesid ja Jämssa (ehk peaks ütlema Jämsässe) saabusime juba tillukese lumelootusega hinges. Kuna teepeal kohvitada ei õnnestunud - kõige jubedama elamuse saime paigakesest nimega Körri - tuli pruukosti võtta lausa Jämsä bensukas. Ega see tuju langetanud, Himose tipud juba paistsid. Autoruut juhatas meid ontlikult kõige tipus seisva kohviku juurde, kus pidi meid eest ootama mökikese võti. Kohviku uks oli ebasõbralikult kinni ja mökist 50 meetri kaugusel asuva suusatõstuki ratas seisis kah kahtlaselt paigal. Telefon õnneks töötas ja kohale roolis minust veel paar puuda raskem asjamees, kes meie pabereid vaadates rehmas käega lähima möki poole - võtmed on mati all. Olidki! Seega sõbrad - Soome suusatama minnes pole vaja midagi ette broneerida, saati siis maksta - võtmed on alati mati all. Isegi kui Matit kodus pole!
See-eest olime meie nüüd kodus ja et te enne mäele minekut ei unustaks sauna sooja panna- muidu tulete õhtul koju, väsinud ja õnnelikud, aga sauna neetu! Jagasime kaks korrust kolme inimese vahel ära ja sõitsime mäeolusid uurima. Mäed olid olemas.
Õhtul Aliast mängides seletan väiksel tsikile II Maailmasõda kui suurt lahingut möödunud sajandi keskel, mis haaras paljusid riike, vastas laps, et Vene sõda Gruusiaga....Igatahes päevakajaliselt oli kursis.
Järgmises raamatus kirjeldan ma haaravalt enda unenägu (seksuaalselt orienteeritud) ja korraks paneme ka suuski....alla:)
Pildil just tsiki kaisukaru moodi olevus, kahjuks striptueeriv:(

No comments: