Thursday, February 26, 2009

Ärimees Nossov



Otsustasin äri ajada. Et ilma rahata saan, aga raha eest müün. Demonteerisime ilusaid santehnilisi vidinaid. Nii ilusaid, et kohe kahju hakkas neid prahikonteinerisse visata. Mida prügimäe parmud ikka nii ilusate asjadega teevad?!
(Kuulen praegu ühe kõrvaga, et algab "Südameasi", aga noh, see mul juba hommikul nähtud;) )Niisiis, lasin torumehel vetsupotid korralikult......kõigest tühjaks kallata ja panin kuulutuse püsti. Tuleb tunnistada, et tung kasutatud santehnika poole oli jahmatav. Kui kauplusest saab uue kahesüsteemse vetsupoti omanikuks juba alates 800 kroonist, siis minu pakutavaid kasutatud potte ahnitseti 600....1000 krooniga;) Üle hulga aja olin täitsa õnnelik ja majanduslikult igati plussis;) Tulid siis täna kaks ostjat korraga. Kuna minu varanduse hoiupaik asub kinnisel territooriumil, ei viitsinud ma väravaproopuskit teha, mistõttu pidin kola enda autoga välja vedama. Tegin tagaluugi lahti ja kuidagi kahju hakkas, ikkagi üsna uus ja ilus auto veel ja mine sa tea, mis ollust vetsupott veel endas peidab. (Nagu Loch Nessi järv, eksole!)
Ajasin aga kaubikul tuurid üles ja koos huvilise-onuga vinnasime kaks potti kaubiku kaubaruumi. Teine ostja, sihukese vahva lendurimütsiga täd, ütles küll, et ta istub raskuseks potile peale, aga ma rehmasin käega - mis tost, ma tasakesti. Sõitsin siis imetasakeste läbi porilombikese, mille alla laiutas ilmselt põrguvärava suurune löökauk. Muidugi kostis kaubaruumist kolinat ja klirinat, ning ust avades oli huvitav näha kahest tervest ja tugevast potist moodustunud keraamilist etüüdi "Killud ja karjed".... Pole lugu, ütlesin ostjatele, kes veel rahamaksmiseni polnud jõudnudki, mul on kaks tervet potti veel. No laadisime need kaks tervet potti peale, katkised oldi nõus veel varuosadeks võtma. Olin juba taas õnnelikuks saamas, kui heliseb telefon ja keegi imelik küsib, et millal ta võib enda potile järele tulla? Ma olin nimelt unustanud, et neile nö. asenduspottidele oli ju ka ostja olemas....
Tegelikult pole hullu midagi - ma sain pisut füüsiliselt ennast liigutada, tutvuda huvitavate inimestega ja teha õnnelikuks ühe umbkeelse pere ilusa valge, puhta, kasutamata, kahesüsteemse äsjaostetud tualetipoti läbi. Palju õnne!

5 comments:

Eve Piibeleht said...

:DDD

kukupai said...

Aga miks Sul inva-WC poti pilt on?
Kuigi nende järgi oleks nõudlus vaat et suuremgi :D

konn, lendav konn said...

See invapott oligi üks purunenutest;) A tõsiselt - inva-valamu on ka täitsa ootel, koos segistiga!

Segasumma Saara said...

irv

Äri keeb nagu kaerapuder :D

helle said...

Kaks potti purunesid tuhandeks killuks, nende asemel läksid käiku järgmised potid.
Kust tuli viimases lõigus mainit uus, täiesti kasutamata kahesüsteemne pott? Mitu potti kokku oli?