Thursday, May 14, 2009

Kolm teemanti


Las ma nüüd kekkan ka! Panime rahad kokku ja ostsime tütrega kahepeale, mis sest, et minu nimele, ilusa konnavärvi auto. Tõsi küll, üsna vana konna värvi.
-Kuidas küll elu ikka niimoodi läheb,- õhkas laps kõrvalistmel linna tagasi sõites.
-Mis siis nüüd?- ehmatasin.
-See oli ju esimene auto, mida vaatamas käisime,- tõdes tütar.
Oligi siis nii, et peale vana ja punase müümist hakkasin kohe uuemaid nagistama ja muidugi nelikveolisi eelkõige, et ikka endal huvitav taliteid kiusata oleks. See auto oli mingil oksjonil, aga hilinesin tagatismaksega ja arvasin, et läinud mis läinud. Mingil hetkel ilmusid teemandid uuesti müüki ja veel sellise hinnaga, millele polnud võimalik vastu panna. Vastu pani hoopis pank ja lausa näkku, sest kui üritasin firmale uut autot liisida, arvas pank, et minu väikese virma jaoks on autusid juba küll. Ega ausalt öeldes viimase poole aasta bilanss kah midagi eriti pidulikku ei näidanud. Panime siis tütrega rahad kokku ja ostsime otse. Nii otse, et polegi ammu nii otse ostnud:D
Kes veel ei tea, siis automargi nimetus tähendab japside keeles kolme teemanti.
Aga ma nüüd talvel sõidan.

10 comments:

Segasumma Saara said...

Täitsa kena näeb välja. :)

Õnnitlen ostu puhul ;)!

konn, lendav konn said...

Aitäh:) Paneme joonele?;)

helle said...

Kas ongi siis edaspidi nii, et tütar sõidab suvel ja sina talvel?
Head kimamist, aga vaata, et sa kiirust ei ületa! Meestel on ju selline raske jalg(tegelikult ei tea ma noist asjust midagi;))).
Palju õnne teemantostu puhul.

kukupai said...

Täitsa kobe tundub :)
Aga millega Sa suvel sõidad?

Bianka said...

Praegu on vist hea aeg autot osta, liisingufirmade platsid soodsat valikut täis. Kahju, et tulevikku ette ei näinud ja liiga vara autovahetus ette sai võetud.

Et siis muudkui nael kummi!

konn, lendav konn said...

Aitäh inimesed, aga see on ikkagi tütre autu rohkem;) Mina sõidan seni ja igapäevaselt ka edaspidi enda hõbedase noolega:) Mõnikord ainult krapsan lapselt autot, erilise lumetormiga:)

konn, lendav konn said...
This comment has been removed by the author.
Segasumma Saara said...

Manuaal või automaat?

(Et kui manuaal, sis võime joonele panna küll :P.)

konn, lendav konn said...

Trulla - täitsa manuaal jah, ei pääse käsi-jalgu liigutamata;) Aga laps juba õhku täis - kui täna uurisin, et kas juuni algul saab autosid vahetada, et mul nagu metsaveerekesele minek, kõrgema autoga parem ja see pealegi niikuinii oksakriime täis (oli metsameeste auto), siis tüdruk ohkis ja oigas nii kaua, et ma täitsa loobusin. Aga talvel võtan ikka ära! Vägisi:D

Segasumma Saara said...

Oh see saab päris hea olema, kui sa talvel ümber auto tiirutad ja urisev tütar sind oma kallisvarale ligi laskmast keeldub :P. (Selle aja peale on kindlasti armastus tal vaid veelgi kirglikumaks muutunud. ;))