Tuesday, April 20, 2010

Pildid näituselt


Käisin eile esikal. Õigemini avamisel, näituse avamisel. Kuna riigivõim oli läbi masssiteabe hoiatanud NATO manöövrite eest kesklinnas, siis parkisin ja reisisin;) Ega ma oleks osanudki reisida, aga kunstihuviline poeg oli kaasas ja too tellis mulle ID pileti:D Buss oli puhas ja pooltühi, oleks võinud pikemaltki sõita, aga ei, avamine ootas. Algus oli igatahes kordaläinud, sest osales ka üks Riigikogu liige, keskkondlane küll, aga ikkagi;) Möödusin tast väga lähedalt, lõhnas hästi! Akna taga jõlkus hulgi pärastlõunaselt näljaseid inimesi, julgemata siseneda, vahtisid keel ripakil boheemide ja väikekodanlaste (mina) furshetti. Pärast peeti paar kõnekest ja vahetati kingitusi. Mul polnud midagi kinkida, libistasin siis tillukese rahatähe hea tahte kastikesse. Teised libistasid ka, aga ikkagi oli annetusi kahetsusväärselt vähe. Pilte kommenteerima ei hakka, sõimate veel ignorandiks;) Igatahes!

Pilt on pilt. Sealtsamalt näituselt.

3 comments:

Bianka said...

Oot-oot, ma´i saa aru. Ignorant on see, kes ignoreerib (pilte) st. ei räägi neist. Ega sa ometi seal vaid riigikogulasi nuusutamas ei käinud?

Tahaks ikkagi teada, kuidas pildid sulle meeldisid (või ei meeldinud). Kui sa räägid, siis ei ütle ma sinu kohta mitte kui midagi. Ausõna! Aga muul juhul oled raudselt ignorant!

konn, lendav konn said...

Bianka, kooliõde! Ignorant on inimene, kes oma võhikluse tõttu pole piisavalt pädev asju või ilminguid kommenteerima:D Teisalt saan ma aru, et sina tahaksid väga neid pilte kommenteerida, oled ju ise ka pintslit käes hoidnult molberti ees mõtisklenud. Lase aga julgelt tulla, kooliõdesid asjatundmatuse tõttu ei karista:)
Tegelikult oleks nii tahtnud neid punaseid kingakesi su jala otsas näha, aga eks järgmisel kultuurisündmusel siis....

Bianka said...

Oh, kus häbi ots! Haritud inimesega vestlemiseks peab minusugusel maakal alati võõrsõnade leksikon kõrval olema.

Mis piltidesse puutub, siis reklaamist nähtu põhjal ei oska ma kohe midagi arvata. Sellised pildid avaldavad kohapeal kindlasti rohkem mõju. Mina näitust vaatama ilmselt ei jõua, sest kingad tuleb mõneks ajaks vahetada kummikute või muude aiatööks sobivamate jalatsite vastu :D Sina aga hoia meid ikka kursis, kui miskit huvitavat toimub!