Tuesday, June 8, 2010

Abiks kokkutulekul





Otsustasin jagada kaaskannatajatega oma rikkalikke kogemusi kokkutulekute asjus ja nimetada-näidata mõningaid abivahendeid, ilma milleta ükski kokkutulek poleks täiuslik. Et jutt oleks selgem, nimetan ka konkreetse blogija, kellel võiks antud abivahendit vaja minna:
Kaamos - muidugi binokkel. Heki vahelt, alt ja pealt piilumiseks.


Bianka - roosad käerauad. Kuldseid kahjuks ei leidnud. Aheldan kokkutulekuaktivisti enda raske luupekse külge, kui mupo rohelised mehikesed peaksid meie siivsa ürituse rahu häirima.



Toomas - muidugi jooksurada, ta ju ilma ei saa. 7-6-2 ja läheb jälle paar vardatäit liha alla!


Nüüd jätan nimetamata, aga üldnimetaja oleks "üleneljakümneviiesed" - abivahend ühe grupi juurest teise juurde imbumiseks - kõnnitugi.


Samuti ei nimeta kedagi, sest tootekirjeldusest lugesin, et kõlbab kõigile. Hea kaaslane juhuks, kui ühtki teist jutukaaslast ei leia. Kuulab vaikides, õigele nupule vajutades ka tasakesi surisedes.



Ennetamaks küsimusi- endale olen varunud pudelikese mullivett ja hea seltskonna, mulle sellest täiesti piisab.

Jään ootama tantsukaarte.

Teie Konn

Tiitelpildil heidavad noored kokkutulijad meie sõbralikust kollektiivist välja selle, kelle nime ei tohi nimetada.

6 comments:

Bianka said...

Ärge uskuge Konna, kui tema jutust veerandi usud, oled poolega petta saanud... Meil on ikka korralik üritus plaanis, mitte mingi naljategemine.

Aga igaks juhuks jään ma siis ise kah mullivee juurde, mine seda veeranditki tea... No ÜHE päeva ma võin ju kaine ka olla ;)

Tiia said...

konn konn, mis see siis olgu, hullutad ja ajad ärevusse nii neiud nsised!
näe on teised juba juuksuriajadki sinu pärast kinni pand ja krempleenseelikuted sirgeks triikind.
ja keegi neist ju tegelikult ei tea, et su kõige parem kaaslane on soojaveekott!
mh, ise vana mees juba :D!

vabandust , vabandust, ei ole vana....
kasutatud, khm :D

konn, lendav konn said...

Armas T, mina olen korduvkasutuses KOnn ja selle üle uhke! Soojaveekott hoiab mu südame sooja:) Miskipärast on pea ka soe, permanentselt...

helle said...

Ma loodan, et Kaamos laenab mulle ka binoklit, siis ma lasen tal natuke abiratastega käruga lauluväljaku mäest alla lasta:) eks, Kaamos!:)

Kaamos said...

Irw, ma juba mõtlesingi, et peaks binokli kaasa võtma, saaks äkki kuidagi tõukeratta vastu vahetada, kõlab nii ahvatlevalt :D
(Mul on tegelikult käerauad ka...)

Koomas Toomas said...

Daah, Konn, mina olen ikka vabas looduses ringikalpsav lillelaps! Mind juba mingi spordisaali kummilindi külge ei ahelda! Isegi roosatutiliste käeraudadega mitte!