Wednesday, July 14, 2010

Nii me töötame - pika......hambaga


Oleme aastaid teinud ilusat ja head tööd linna suurimale transpordiettevõttele, vahepeal pidasime isegi kontorit nende majas ja meie tehnika seisab nende platsil. Eile saigi valmis järjekordne hügieeniruum tööliskonnale, milles varem olid põrandas augud ja krobelised (et kükitaja auku ei kukuks, eksole) jalajäljed, aga nüüd sihuke steriilne ja puhas kahhel, kroom, melamiin ja keraamika. Muu komplekti kõrval sisaldus uudisremondis ka kaks pissuaari (meestele). On ju ka naistele, aga nimetatud ettevõte pole veel sellistesse unisex kõrgustesse tõusnud;)
Mõni aeg tagasi vahetus ettevõttes haldusdirektor ja nüüdne (endine poliitik) on agar isiklikult ka selliseid pisitöökesi vastu võtma. Olin eelmisel päeval käinud tööde käiku vaatamas ja kõik tundus okei olevat. Mul on sihuke mikromõõtu torumees, see veel rahustas, et ne volnjuissja, hozjain, vsjo budet tshin-tshinarjom, mis iganes see ka siis tähendas.
Tähendas see lühidalt öeldes seda, et pissuaarid olid sätitud põrandast just oksendamise kõrgusele, ehk neljakäpakil olles on hea lõug pissuaari äärele toetada. Kui lindi peale panin, oli alumise ääre kõrgus põrandast 48 cm:D Norm on 75. Ehk siis heledate suvepükstega pissuaaril asjatades oleks reied kenasti pritsmeid täis;) No tegelikult oleme sättinud sellele tellijale mitmes juba tehtud vetsus vahemikku 65...69 cm (käisin pärast mõõtmas) ja see on olnud okei. Nüüd selline prohmakas, uus Suur Ülemus põgenes läikivast hügieeniruumist puhisedes ja mul hakkab tekkima kuri eelaimdus, et ei enam temast meile tellijat pole;) Mõtlesin talle veel järele hõigata, et õige pikkuse londiga (elevandil) poleks mingit probleemi, a sain hammastega õnneks keelest kinni. Ei teravdanud enam olukorda!
Ajasin muidugi kamba kokku ja õhtupoolikuks olid pissuaarid tõstetud õigele kõrgusele koos kaasnevate plaatimistöödega, aga tegu oli tehtud. Proovisin ka ise uut kõrgust ja tõdesin, et mikromõõdus mees peab selles vetsus küll taburetiga käima. A mis ma kurdan, normid on normid!
Homme üleandmine. Taas kord.

Pildil olevail kodanikel on ilmselgelt raskusi ka madalate pissuaaride leidmisega.

2 comments:

Koomas Toomas said...

Kirjuta mulle, kullake!

Räägiks törts tööjuttu.

Koomas Toomas said...

voslap@gmail.com