Tuesday, August 31, 2010

Emane auto


Üle kahe aasta vaatasin talveks nelikveolist autot, millega oleks hea ka segukotte, redeleid ja isegi kipsplaati vedada. Kõike muud olen vedanud ka oma igapäevasõidukis, a kipsplaat, kurivaim, hästi ei mahu. Tuleks torusse keerata:D
Alul vaatasin soomlaste autooksjoneid, aga siis leidsin ühe rootsi analoogi, kus autode lõpphinnad jäävad enamasti alla meie turuhinna ja eriti soodsalt saaks remontivajavaid autosid, a see remondivajadus tuleneb neil enamasti sellest, et sõidavad ja sõidavad, aga autot hooldada ei viitsi. Mõlkis ja roostes kolakad, tööautoks just sobivad. Nii leidsingi ühele energiafirmale kuuluvad kaks analoogset kastikat, kandevõime üle tonni, kuut ka veel peal, hästi varustatud ja puha. Kui rootsikeelse mula automaattõlki kopisin, sain selgeks, et kindlasti osalen oksjonil - emast autot, sena enam täpilise kleidiga, pole mul varem olnud:

Muud märkused / märkused: Veidi enam kriimustusi, kriimustuste, kivi-kiipe ja mõlgid kui tavaliselt. Traces Eelmise raiddekooriga. Väike kivi kiip esiklaas. Mitmed rooste ümber auto. Kaitserauad Farm taandus ja krakitud. Baklem süvendid. Toas haavandid, kriimustusi ja plekke. Väiksemad märgid augud ja osad jäid sees pärast eelmist varustust. Väga täpiline kleit ja kujundusest. Vasak esi kumm matt katki.

Sihuke ta ongi, minu täpilise kleidiga unistus.

12 comments:

Kaamos said...

Üks tuttav laskis täna guugli tõlkemasinast läbi teksti, kus oli sees "OÜ Estonia".
Massin tõlkis: "Finland".
Tark apastraat, tark apastraat!

neiud ärevil said...

See tõlge on tõesti jube.Ma veendusin ka mõni aeg tagasi ,et sain inglise keelest rohkem aru ,kui google eesti keelsest tõlkest.
Aga pean ütlema ,et minu päevinäinud ,ilmselt isane Opel näeb ka parem välja ja mahutab sama palju.(Täpilist kleiti tal pole)Arvan ,et isane.Ainult mõned armid ,aga armid ju kaunistavad meest.Mis sisse ei mahu -mahuvad järelkärusse.Kõik redelid ,tööpingid ja kipsplaadid on ta siiamaani ära vedanud.Võiks Sulle transaks tulla .Niikuinii olen praegu kodune ja paar miljonit alati puudu.

helle said...

Nojah, alles siin tutvustati isast tsiklit. Jääb üle veel lapsi oodata:)

A.I.V.O. said...

Ma vaatasin seda musklilist masinat, lugesin lugu ja mõtlesin, et tegu on ilmselt bulgaarlannaga - nimelt omal ajal oli liikvel siuke anekdoot, kus rumeenia ja bulgaaria naissportlased hea tahte mängudel enne oma etteastet WCs raseerimas käisivad: rumeenlanna oli vaesem, küsis bulgaarlannalt ziletitera, et omal ka habet ajada. Kuna bulgaarlanna ei laenanud, vihastus rumeenlanna nii, et lõi jalaga bulgaarlannale munadesse.
:D

konn, lendav konn said...

Jah, Helle- et kui sünnib tritsikkel, siis on asi norm, a neljarattalise lapse korral tuleb ema kahtlustada püha abielutõotuse rikkumises:D

Kaamos - ma arvan, et tõlkeaparaadil polnud pöördeid piisavalt - kontrolli laagreid ja rihm ehk polnud ka piisavalt pingul!

Neiud - annetusi võtan vastu vaid esmaspäeviti ja kolmapäeviti, seega tänane avaldus ei kuulu rahuldamisele!

konn, lendav konn said...

Aivo - kunagi iidsel ajal olid kaks ägedat naissportlast nõukogudemaalt - Irina ja Tamara Press, üks pildus kuuli, teine ketast. Üks neist tuvastati mingitel olümpiamängudel isaseks ja kui mulle sigines mingil ajal koolivend sama liignimega, siis aeg-ajalt ikka keegi küsis temalt (eriti enne kehalise kasvatuse tundi miskipärast), et kas sa oled nüüd Tamara või Irina:D
Seega - ikka täitsa teemasse:D

Tuju läheb ka järjest paremaks;)

Anonymous said...

http://www.neljas.ee/est/?news=912174&category=4&Hermafrodiidid-votsid-eestlannade-medalid

Eve Piibeleht said...

See kangesti minu kodulooma moodi. Ainult minu omal pole ei täpilist kleiti ega kuuti ka mitte, paljas kast järgi.

Koomas Toomas said...

Ooojaa, kleit või seelik, justkui see guugel mõistaks neil eesti keeli vahet teha! Viimane aga ("seelik" siis) ju meiekandi plekimeestel täitsa käibetermin.

/no olen mina aga terane!/ :D

soodoma ja gomorra said...

auto nagu teksas, tagant justkui automaadivalangu alt läbi käinud.
pead endale aksessuaarid juurde muretsema - kaabu ja kauboisaapad.

konn, lendav konn said...

Ähh, hind läks just täna üle mu taluvuspiiri - kohalikud ahmedid ostavad ära ja ilmselt müüvad edasi. Seega pean leppima isase tsikliga ja seegi poja oma;)

neiud ärevil said...

Ma vaatasin jah ,et täna Kosel sõites jäi just samasugune redeliga auto meile pidevalt jalgu.Imelik .Pole enne tänavapildis neid silmanudki ja täna oli 1 kohe käega katsuda.Ja roolis oli täitsa võõras vuntsidega onu.Polnud üldse kollastes kintspükstes konna moodi.Kleidi allääre täpid oli aga mustaks värvinud.
Annetada ju võiksin ka kui Kaamos nii kade oma rahapajaga poleks.Heale sõbrale poleks ju sugugi kahju.