Tuesday, August 3, 2010

Mehed, kes jõllitavad kitsesid


Ei tule ei filmi-ega raamatuarvustust, tuleb vaid kurb tõdemus, et kui Armand on mutimagnet, siis Konn on kitsemagnet. Olen sel suvel jõllitanud läbi auto esiklaasi (kusjuures väga lähedalt) üle tee silkavaid kitseemandaid juba kaks korda, mis on täpselt kaks korda enam, kui viimase kümne aasta jooksul. Pane või kitsevile peale!
Esimesel korral jõudsin ikka kummid kandiliseks pidurdada, teisel korral hüppas vaid käsi miskipärast pasuna peale, kuigi törtsu anda ei jõudnud, hoopis kogu kompuutriteave läks paigast - need pagana nupud on ikka nii kuradi lähestikku seal roolirattal:D Poeg üritab Ark-is piimalubade asemel "pärislube" saada, käime sõitmas ja maanteel ikka hoiatan, et jälgi muu liikluse kõrval ka maanteepervi.
"Kas pean pudelikorjajaid vahtima?" ei saanud poiss esimese matsuga arugi:D

Teepervelt võib leida ka magavaid isaskitsi e. sokkusid (sarved ei jäänud pildile)

4 comments:

neiud ärevil said...

Issanda loomaaed on suur.Mina kui sellel suvel suur ringirändaja ,olen Sinuga täitsa nõus.Sõitsime päevas oma 200 kilti maha ja peab ütlema .et meil oli ka mitu avariiohtlikku seika.Korra nägime isegi põtra,kes silkas üle tee nii ,et sääred välkusid.Rebastest ,jänestest,siilidest ei hakka rääkimagi.Teedel oli palju otsasaanud väikesi loomi ka.Mõned olid juba nii õhukeseks sõidetud ,et mul tekkis juba hirm ,et kohe võtab tuule alla ja lendab vastu esiklaasi.

Bianka said...

Pealkirja järgi arvasin, et said samasuguse elamuse osaliseks nagu mina paar päeva tagasi. Jõllitasin kah ühte kitse, kes jõllitas mind vastu läbi eessõitva auto tagaklaasi. Algul arvasin, et see on koer, aga mõne aja pärast nägin selgelt sarvi ja kitsehabet. Kits mis kits!

Ei olnud tegu ei kuumusest ega õllest tingitud hallutsinatsiooniga ;)

konn, lendav konn said...

Bianka! Ma arvan, et sa nägid kurivaimu. Või oli see hoopis Must Mootorrattur.

Bianka said...

Mootorrattureid lendas meile vastu hulgana, nagu parme, tulid teised Jõgevatreffilt.

Aga see kits võis muidugi olla hoopis ümberkehastunud vanatühi ise, kes tuli põrgukuumuses maa peale inimesi kiusatusse vedama.