Saturday, October 9, 2010

Mustade prillidega paks poiss


Käisin vanainimese matustel. Vanainimene oleks detsembris saanud 105-aastaseks. Vinge vanamutt oli - veel 100. juubeli eel käis ise linnas kosmeetikus ja juuksuris:D
Kuna ma enamikku lähedastest ei tundnud ja ega nemad mindki, siis võttis tutvustamise enda peale üks sihuke üle vanema keskea tädi, sihtis näpuga minu poole ja teatas - vot see mustade prillidega paks poiss. No "poisi" üle võib ainult rõõmustada, sest ega vene rahvusest noorikud mulle enam ammu ei ütle, et "aljoo, molodoi tshelovek". Nüüd ütlevad lihtsalt "mushtsina". Olen ikka parema meelega poiss edasi. Nagu Prid Batt. Paks olen ma ka, mis siin ikka häbeneda. Masu ajal pole paks olla mingi häbiasi, pigem ikka vastupidi. Ja mustad prillid varjavad loomulikult mu salalikke, tühje ja valelikke silmi. Seda teadis laulda juba Lauri Saatpalu.
Seega kõik on õige.

Pildil olengi nagu mina. Vasakult kolmas, tunnete ju ära?

14 comments:

neiud ärevil said...

Ikka tunneme -paks poiss ,ilus poiss. Ainult mida see paremalt esimene ,ka ilus paks poiss ilma mustade prillideta konna kostüümis ,taga otsib? Vot see jääb natuke arusaamatuks.

Kaamos said...

Ei ole see poiss!
Hoopis paremalt kolmandas tundsin gospodin Konna ära. Ei ole mõtet lugejat eksitada, lugeja on nutikas!

helle said...

Nö teemaväliselt.
Tundub, et pildil demonstreeritakse meeste uuemat aluspükste moodi. Õlapaeltega alukad.
Iseasi, kas see just vanainimese matusele sobib. Samas, kadunukesel on nagunii ükskõik kas mustade prillidega või ilma.

konn, lendav konn said...

Tere, daamid! Meeste aluspükste sisu, ka õlapaeltega aluspükste jagu, jääb naisterahvastele alati ja igavesti sügavalt arusaamatuks.
Armas Kaamos - ära palun edaspidi jäta teistele daamidele muljet, et sa oled mind õlapaeltega aluspükstes näinud, eks!

Kaamos said...

Renomee räntsaki vastu maad.. .oioi.
Kas nüüd on hilja seletada. et äratuntav on ülalpool kaela olev prillistatud osa, ma traksidega trussikutest ei tea midagi..?
Hilja, jah?
/Longin kloostri poole../

soodoma ja gomorra said...

see vanamutt oli sul küll nüüd hea müüginõks.
nagu cocacola purk, mis tagataustale lauale sokutatud.
kes oli siin loos nüüd kadunuke, ah?

neiud ärevil said...

Tegelikult ma ju sain aru küll ,et see rohelistes pükstes mehike oligi ju see sõber ,kes otsis oma eesnäärme probleemile Sinu abi.

UFO said...

"Tütarlapsest naiseks" raamatuke oli omal ajal tütarlastele ainus valguskiir pimeduses. Aga mismoodi käis "poisist meheks" saamine? Küllap oli see valus kogemus, kuna sulle meeldiks pigem poiss edasi olla :D Tahad sa sellest rääkida?

konn, lendav konn said...

Armas Barbaara! Mul on hea meel, et sa mind unustanud pole. Ma arvan, et poisist meheks saamine toimus märksa valutumalt kui tütarlapsest naiseks saamine. Aga kui kord olid juba naiseks saanud, siis edaspidi enam valus polnud:) Tahad sa sellest täpsemalt rääkida?

helle said...

Ma ei saa aru, kuidas käib kokku uusim mehe pesumood ja suguküpsuse saavutamise salapära:)
Tahate te sellest lähemalt rääkida?:D

UFO said...

Mina pole kunagi meestest aru saanud :( Lootsin, et hr.Konn seletab, miks ta parema meelega poiss tahab olla, mitte mees. Kui ta meile räägib oma loo, kuidas poistest mehed saavad (või miks ei saanud), siis ehk saame kõik tiba targemaks ja mõistame mehi paremini. Ja ehk kirjutavad siis teisedki temast innustatuna oma loo ja igavus on blogipuust kadunud nagu lehed puudelt ;)

Alice said...

Tegelikult peaks igas mehes natuke poisikest olema ,kui enam pole ,siis on see mees ilmselt surnud.

Koomas Toomas said...

herr Konna põlvkonna puhul oli kõige kindlamaks poiste mehendamise institusiooniks Nõukogude Armee so vsemi etimi ohuijitel'nõmi procedurami.

Mitte, et minusugune vasikas sellest midagi rääkida teaks või tahaks.

soodoma ja gomorra said...

mehed hoiavad küll alati kokku,naised seevastu kukuvad kohe mehi kaitsma:)