Friday, December 10, 2010

Millest mehed räägivad


Sõbral oli JÄLLE sünnipäev. Muidugi kogunesime Veskisse, tegime väiksed pitsid-satsid ja ajasime juttu. Hakatuseks rääkis sünnipäevalaps, et firma koostööpartner kutsus teda jõulusauna. Oli pilgutand silma ja öelnd, et tüdrukud tulevad ka. Mille peale sõber kohkunult keeldus saunaõhtust. Varem igas mõttes atraktiivne ja aktiivne meeskodanik põhjendas meie naeruhirnatuste peale enda keeldumist kurnava koduse seksuaalaktiviteediga. Ela veel kokku aastaid noorema tädiga, võtab viimsegi võhma!
Teine sõber, suurfirma kinnivarahaldaja, ilmus sünnipäevale VILDID jalas, ehtsad vildid, kalossidega! Oli hommikul 5st kimanud lumetõrjet koordineerima. Naise autot polnd enne puhtaks rookind ega välja kaevand, kahtlustas, et õhtul koju naastes ta alles saab. Ja mitte seda, mida sünnipäevalaps, kahjuks.
Siis oli veel teemaks meeste tervise kabinet. Just sellise nimega nähtus on tema firma tuleva aasta eelarves. Firmas töötab ligi tuhat meeskodanikku, ikka peab kontrollima. Näiteks eesnääret. Või ka muid organeid. Otsustasime aktiivselt medkomisjoni töös osaleda, sest meie armas sünnipäevalaps oli tipi-aastail kiirabis sanitar ja küll tema juba oskab. Mina olen muidu meditsiiniliselt äärmiselt haritud ja kinnivaramees annab ruumid tasuta. Küll alles hakkab pappi tulema!
Sünnipäevalaps kiitles, et tal on tervis täitsa korras, ühtki valu ega mingit kriginat-käginat.
"Sellised lähevad jalalt", teatas seepeale kinnisvaramees. Mille peale lugesime sünnipäeva lõppenuks.

Pildil istume koduses Veskis, mind kõik loomulikult tunnevad, sünnipäevalaps on prillidega ja lisaks on lauda pressinud end ka Veski nõudepesijanna, a ta läks praktiliselt kohe kööki tagasi.

4 comments:

Bianka said...

Huvitav, mis värk sul selle Veskiga on, et sa alati sõpradega seal istud? Nõudepesija? Ma saaks aru, kui sa oleksid valinud sellise koha nagu Tartus on "Töö juures", siis saaksid alati naisele valetamata öelda, et olin töö juures...

konn, lendav konn said...

Veskis saab alati kohtuda huvitavate inimestega, mõnusalt juttu kudrutada ja tassike kohvi juua. Headel päevadel võtan ka viineripiruka. Lihtne elu - selline mind tõmbab!

Ti:a said...

tegelikult on õige vastus see, et sinna saab autoga peaaegu uksest sisse sõidetud. või halval päeval 5 sammu kaugusele. ei pea oma lakk- kingi märjaks tegema ;)

konn, lendav konn said...

Tiia!
Jah, ja mulle tuuakse kolm korda päevas süüa voodisse ka;) Nõudepesijanna poolt:D