Tuesday, March 8, 2011

Naistepäev


Juba eelmisel nädalal otsustasime meestega tähistada seekordset naistepäeva suurejooneliselt - et kutsume kokku kursaõed ja teeme neile tassikese, pitsikese ja õiekese. Tahtmine on taevariik, teadis mu neljaklassilise külakooli-haridusega vanaema. Kui eile iseendale lubatu meelde tuli, oli lootusetu kasvõi ühtegi kursaõde kokku saada. Istusime sõbraga kurvalt tema kontoris ja ainuke, mis meelde tuli, oli võimalus tellida raha eest erinevaid teenuseid osutavaid tütarlapsi. Pangu ainult viisakad (mitte tööriided) selga ja istudes hoidku jalad ja huuled koos. Huuled seepärast, et lollusi ei räägiks. Mida te siis mõtlesite?!
Kui ma keskpäevaks pisukese hilinemisega Veskisse jõudsin, vitsutas sõber hernesuppi süüa, aga naistepäevaliste saba ulatus uksest välja, sõna otseses mõttes! Ühtki tütarlast - ei tasuta, ei tasulist - ka tema lauas ei paistnud. Minu suunava küsimuse peale ulatas ta muheledes mingi ajakirja, tagumine kaas ülespidi. Tagakaanel olid fotoaparaadid, aga esikaanel paljas tüdruk ja suur kiri - Playboy.
Sõber on mul kaval mees - koju ajakirja tellida ei julge, siis tellib tööle. Kogu post laekub loomulikult peadirektori sekretärile, kes aga on oma jope, loeb ise korralikult läbi ja alles siis poetab sõbra posti, diskreetselt ümbrikus loomulikult.
Saabus ka teine sõber, kes pikast järjekorrast heitunult asus samuti ajakirja sirvima, kohati lausa näpuga järge vedades. Ilus siidine paber oli! Jutt kandus ööklubile, kus meie sportlik sõber hiljuti käinud oli. Äkitselt turgatas mulle pähe, et mina käisin viimati ööklubis umbes aastal 88 või oli see koguni 69.
Kadeduseuss hinges, pärisin ikka veel siidiste tüdrukutega tegelevalt tüübilt, et millal tema viimati ööklubi väisas. Mees viis pilgu korraks veskikivi poole ja teatas siis, et jaanuaris vist. Tartus ja Maasikas. Tule taevas appi, Maasikas!?
Samas meenus mulle, et pealinnas avati hiljuti heterosõbralik homoklubi nimega Kapp ja pakkusin meestele, et me võiks oma annuaalseid kohtumisi Kapis korraldama hakata. Mille peale sõbrad pelgasid, et nende musklis ihu ja sõltumatu paljaku peale joostakse seal tormi. Lubasin siis ühele kätt õlal ja teisele puusal hoida. Nüüd ise ka ei tea, kas tulen kapist välja või lähen sisse...

Pildil Kapp.Paremalt esimene.

5 comments:

neiud ärevil said...
This comment has been removed by the author.
Bianka said...

Oleksite võinud sujuvalt vastlapäeva tähistamisele üle minna, siis poleks naisi vajagi. Sõber oma hernesupiga oli täitsa õigel teel.

Mina käisin ööklubis viimati 2008.a., aga maasikatega polnud midagi pistmist. Selle aastaarvu peab üles kirjutama, eks minugi mälu hakkab nõrgenema (nagu sinul) :D

soodoma ja gomorra said...

kas ööklubi külastus on mingi uus näit, mis tuleb registreerida?

konn, lendav konn said...

SK - KUI jõuad meie ikka, hakkad registreerima igasuguseid huvitavaid näitusid, mis nooremas eas registreerimist ei vaja:D

soodoma ja gomorra said...

kui ööklubi külastuse järgi vanust hindama hakata, siis ma hakkaksin kohe-kohe 100 saama.