Monday, April 25, 2011

1903


See EI ole rumal number! Kindlasti ei tähista see ka mu parteisse astumise aastat, nomiste arvasite?! Erakonnastusin ma ikka 21.sajandil. Arvab keegi ära? Eks ma alustan siis sellest, et poeg lõpetab gümnaasiumi ja loomulikult aeti kokku lapsevanemad. Ikka see kesklinna kool, südalinna parkimine ja klassiruumis ahnelt niuetest haaravad toolid koos lauaklapikesega. Kirjutasin üles järgmised märksõnad:

-2 inimest
-briljandid
-pross
-catering
-lilled
-kõne
-lennu annetus

Kõne peab tuntud luuletaja-lapsevanem, kõikide kulutuste summa edastatakse vanemate listi. Ei taha kohe mitte vaadatagi!
Kõne osas on nüüd selgus, muude märksõnade peal katsetab iga lugeja oma intuitsiooni ja rikutuse astet;)
Pealkirjaga on asi proosaline - kui mobiiliga parkimiskorda selle alustamise osas mäletasin briljantselt (tuleb saata autonumbri ja parkimistsooniga sõnum), siis autosse roninult üritasin korduvalt saata erinevates vormindustes sõnumit numbrile 1903 Ei midagi, ei ühtki sõbralikku vastusõnumit, et minu rahakotist väljavoolavad eurod on tõkestatud sõnumitammiga. Viimases hädas helistasin gümnasistist pojale - muidugi oli tal kõik teada ja selge: helista sellele numbrile, vana tobu, sain kuulda päeval kirjandiga ühele poole saanud noorelt geeniuselt.

Jahhh, uus põlvkond - seda tuleb nagu rahet.....


Pildil lapsevanemate koosolek, kaaviar voolas ojadena.

3 comments:

soodoma ja gomorra said...

saatusekaaslane.
minu pärija lõpetab samuti kesklinnas gümnaasiumit ning vanuselt järgmine teatas mõni aeg tagasi, et nemad poistega koolis olivat arutanud, et kas nemad kah kunagi nii "oldschool"-iks saavad.
Minu õnneks jõudsid nas siiski järeldusele, et see on üsnagi tõenäoline:)

Mis teemal gümnasist eile kuus tundi higistas?

konn, lendav konn said...

Et nüüd kõik ausalt ära rääkida, lugupeetud saatusekaaslane, pean ausalt tunnistama, et meie teed on ristunud ka eelnevates eludes, kusjuures valgete vöötidega triibutatud rohelise muru veeres. Isegi noorgeeniuste nimed on samad, tule taevas appi!
Küll aga ei käi nad ühes koolis - õnneks;)
Kirjutas poeg hariduse olulisusest, ei tea, mida ta küll sellega mõtles?!

soodoma ja gomorra said...

Minu laiskvorst ülistas samuti haridust, ju siis on väärt kraam:)

Küll tuleb tunnistada, hoian mina hinge kinni.