Tuesday, April 19, 2011

Roosad kotid



Nii mõnigi kaasblogija on otsekoheselt öelnud - aitab nilbustest, mees! A ma kohe ei saa, elu ise jooksutab nilbeid teemasid ette. Nagu näiteks täna.
Et munapühi puhtalt ja kuivalt vastu võtta, kraamisin terve nädalavahetuse hoovi - lammutasin nurgataguseid jäälaamu ja riisusin oma 150 hektarilist muruplatsi. Prahihunnikud kõrgusid kui hüljatud püramiidid, aga ega need ju hoovist ise minema jaluta. Nagu viimastel aastatel ikka, jagas Nõmme LOV kotte, roosasid kotte. Astusin teenindussaali ja mida ma näen - kotijärjekorras üksnes mehed! Kusjuures mina tundusin veel kõige noorem olevat. Nii seisingi kannatlikult mõned minutid teiste vanameeste seas, et saada endale sellekevadised roosad kotid. Oeh, ma kohe ei saa, mõte läheb JÄLLE asendusliikmele!
Muide, teksti pealkiri oleks sama hästi võinud olla "Konna aed". Muidugi, kui poleks neid kuradima roosasid kotte....

Illustreerival pildil roosad kotid. Koos voorusevööga. Mida kahjuks LOV ei jaganud:(

3 comments:

neiud ärevil said...

Hea kraami lased käest ära viia. Minul on korralik plekist komposti kast kaanega. Kõik aia praht ja lehed lähevad sinna. Aastaga saab sellest ilus must muld.Ja ei mingeid järjekorras seismisi koos vanameestega.

A.I.V.O. said...

Mul millegipärast tuli saabuvate munadepühade puhul sihuke vana nõukaaegne anekdoot meelde:
Eesti Raadiolt küsiti: kus on kõige rohkem mune?
Eesti Raadio vastas: konsulteerisime vennasvabariigi Armeenia Raadioga ning jõudsime järeldusele, et meeste saunas kottide viisi.

Lendav said...

Ahh, milline pilt! Milline värvitoon, disain! Tahaks katsuda...

Ammuuinunud nahakunstnik minus ärkas ja küsis, milliseid tehnilisi nippe kasutades saaks sellise daamide käekoti valmistada?
Nilbelt elegantne! Ma millegipärast ei usu, et Nõmme LOV nii ahvatleva disainiga kotte jagas.