Friday, June 3, 2011

Joodik



Istun Superstari sabas, pehme peal ja minu ümber on valgunud neli tüüpi, kes kauplusest ostetud õllekohvri on hoolimatult lahti rebinud ja kolmandikliitrine purk käes, rääkides üksteisest üle ja läbi üritavad ülemusele ja tööandjale selgeks teha, kui kõva töömees neist keegi oli. Eks kaks nädalat nulltolerantsi on mõju ja muljet ka avaldanud. Siis ilmub meie idüllilisse ja maalilisse kompositsiooni vormitriibu ja rinnamärgiga tegelane, kes trügib MINU ette, vaatab MULLE otsa ja etteheitval toonil teatab MULLE, kel pole käes isegi mitte sõrmust, rääkimata plekkpurgist, et nende laeva kauplusest ostetud jookide tarvitamine laeva baarides ja restoranides on keelatud, kas ma seda siis tõesti ei tea??
"Ma ei tarvita ühtegi jooki", vastan süüdlaslikult väikeseks-väikeseks kahanedes ja pilgutan justkui kaastunnet noolides oma kauneid pilkupüüdvaid ripsmeid....

Te ei kujuta ettegi, mida pildil olev tööline selle õllepurgiga VEEL oskab teha!

1 comment:

Alice said...

Mina tahaks hoopis seda näha, kuidas konn väikeseks-väikeseks kahanedes pilgutab justkui kaastunnet noolides oma kauneid pilkupüüdvaid ripsmeid....Teadagi, mida selle õllepurgiga võib veel teha.