Wednesday, September 28, 2011

Sumoriik Eesti



Kindlasti alustas ka meie sumosaadik Jaapanis Baruto oma tähelendu juba lapsena, tirides lasteaias vetsupottidelt veelaskmise nuppe! Helistas vastremonditud lasteaja juhatajanna ja teatas kiretul häälel, et teise rühma (lapsed 3...4 aastat) tüdruk olla rebinud laste vetsupotilt tõmbenupu:D Pole mitukümmend aastat samal alal toimides veel näinud ega kuulnud, et Gustavbergsi potilt eralduks nimetet nupp. Nüüd ongi vaid kaks võimalust - kas tehnika on aja jooksul märgatavalt kehvemaks jäänud või sirguvad Eestimaal sedavõrd prisked neiud. Ma eelistan teist arvamust:)

Paraku peab tütarlaps teisest rühmast kuni meie remondigeeniuse Gena saabumiseni üksnes reielihaste toel asjaga hakkama saama.

8 comments:

soodoma ja gomorra said...

Vaene väike nääpsuke tüdruk, kõigepealt tehnika ja siis veel sina ka?

Maailm on niigi ebakindel ja pidevas muutumises. Mulle tuleb meelde, kuidas Väikevend küsis filmis oma emalt, miks vähemalt sina ei võiks mind uskuda...

pagan võtaks, ja kui sa ei usu, siis minu auto pidas ka varem kaks korda kauem vastu!

konn, lendav konn said...

Armas SK, mul on täna sulle oluline sõnum - sinu isa on tark mees!
:D

helle said...

Puhtpraktiline küsimus- missugune on see veelaskmise ehk tõmbenupp? Käisin oma vetsus vaatamas, nuppu pole, on auk, kuhu näpuga vajutada. Aga mul pole Gustavbergsi potti kah!
Ehhh elu!

konn, lendav konn said...

Toruhuviline Helle!
A vat selline nublu http://www.pci.ee/feb/Pildid/3062-5.jpg
Lastel on kergem tõmbenuppu sikutada kui survenuppu vajutada. Ja lätlastel on Gustavsbergs, meil ikka Gustavsberg;) My bad - ess hüppas valesse kohta!:D

Alice said...

Meie rühmas(vanus 3-4 ja enamus tüdrukud) vahetati kõik need potid välja, sest tõmmati ka nupud sirgeks.Ainult 1 oli Gustavsberg. nüüd on just survenupud. Täna jäi üks ka kogu aeg sisse ja vesi jooksma. Lasteasutuses kus on iga päev üle 20 lapse ja kasutusel korraga 3 potti on tarbimine nii suur, et siin ei aita isegi Gustavsberg.

soodoma ja gomorra said...

Armas Konn, sa oled vastik!
Vastikust vastikumaks teeb kõige selle juures veel teadmine, et just vastikud mehed tõmbavadki!
See ajab mind lihtsalt närvi.

Rents said...

Ega see Tartu lasteaed ei ole? Maru tuttav jutt on, sest üks sõbranna just hiljuti kurtis, et ta laps oli talle lasteaias nuttes vastu jooksnud ja veel kodus ka öelnud, et tema järgmisel päeval lasteaeda minna ei taha, sest keegi tegi vetsupoti nupu katki ja miskipärast hakkasid teised tüdrukud teda süüdistama ja käskisid tal üles tunnistada, kuigi tema ei olevat teinud.

konn, lendav konn said...

Ei, see oli ikka Tallinnas;) Ja kui torumees, tööriistakohver käes ja keevitusaparaat hambus, saabus potti remontima, tuli hoopis sihuke tore lugu välja, et lapsuke polnud nuppu mitte ebainimliku jõuga ära rebind, aga intelligentselt, vastavalt kruvireeglile, lahti kruvinud:D Viie sekundi töö, ütles torumees. Et nad ka lapselukku ei oska potile panna, ise veel Gustavsberg;)