Wednesday, November 23, 2011

Kaks perverti



Käisin tädi juures mett nillimas. Neil Randveres mitu taru ja sügiseti nõristavad paar ämbritäit välja. Meetootjad on ka mind tervitanud, kui ma tädi Randveres visiteerinud olen - kahjuks oskavad mesilinnud seda teha vaid ühel moel;)
Ajasime niisama ka juttu ja mis selgus - meil oli kauges minevikus tädimehega ühine hobi. Kui ENSV sundriigistas vanaisa ehitatud eramu, siis vastu saime 1500 rubla aias kasvavate puude põõsaste eest ja lisaks suurepärase, kõigi mugavustega korteri 216 korteriga majas. Meie maja vastas oli täpselt samasugune. Mina, viieteist-aastane poiss, igavlesin talvehämus oma 10 ruutmeetrises toas, telekat polnud, makki veel polnud, õppida ei viitsinud ja vahtisin aknast välja. Täitsa juhuslikult läks pilk vastasmaja sadadele akendele ja ühes neist nägin tüdrukut kleiti üle pea tõmbamas:D Oh rõõmu, kribinal-krabinal leidsin vanaema teatribinokli ja nii saigi algust mu tutvus vastasamaja tegelaskonnaga. Mida kõike seal polnud, täielik sügisball;)
Tädimees elas toona kah Mustamäel, Vilde teel ja nende viiekordse vastas oli samasugune, aga "Viru" ehitajatele ühikaks antud. Mitte küll kõik paraadnad, aga mõned neist. Tädi kuulas suu ammuli, kuidas tädimees esimest korda talle paljastas, mida kõike seal soomlaste ühikatubades tehti. Kesse viitsis kardinaid ette tõmmata! Kord olla üks kergemeelne naisterahvas koguni rõdule kinni pandud. Talvel! Alasti! Ei siis teatud zoovolinikust midagi. Soomlaste purukumi, sukkpükste ja markade peale lendas kokku kogu pealinna liblikkond.
Nüüd mõtlengi, kuidas tädimeest ilma tädita üle kuulata, saaks inspiratsiooni;)

Pildil Kalevalapoikade tüttöüstävät kaugetest seitsmekümnendatest

12 comments:

mustkaaren said...

Oh Jumal.
Aga tyttöd pildil on nii moodsad. Meie kandis, orjanduslikus Lõunas, kanti väljavenind põlvedega dresse peaaegu igal elujuhtumil, ja pole kuulnd, et piisavalt mittemoodsate riiete pärast mõni tegu tegemata oleks jäänd.

konn, lendav konn said...

Kui väljavenind põlvedega dressid sisaldasid ümaraid põlvi ja sihvakaid sääri, siis oli ju kõik korras!

UFO said...
This comment has been removed by the author.
UFO said...

Tahtsin igavusest tekitada lainetust konnatiigis, aga pärast hakkas piinlik ja läksin ise nurka häbenema ;)

konn, lendav konn said...

Noh, armas Barbaara, missiisnütt?
Hakkad lähenevale keskeale vastavalt tagasihoidlikumaks ja häbelikumaks muutuma?:D

UFO said...

Ei saagi aru, kas mul on identiteedikriis või hoopis see paljuräägitud keskeakriis :P

väike naine said...
This comment has been removed by the author.
konn, lendav konn said...

Tere, tundmatu väike naine! Ma ei suhtle isegi tuntud väikeste naistega, mis veel tundmatutest rääkida.

Alice said...

Sa konn oled ikka imelik tõesti. Alles kurtsid,et sulle pole ammu keegi külge löönud, viimati said mükus makku oma 30 aastat tagasi!Issand jumal võttis su palvet kuulda ja mida sina teed? Saa siis nendest meestest aru. Ise ka ei tea, mida tahavad.

väike naine said...
This comment has been removed by the author.
konn, lendav konn said...

Ma arvan, väike naine, et sa tahad minuga tõreleda piilumise pärast. Ausõna, ma enam ei piilu, pealegi varjavad vaadet naabri akendesse prisked männitüved! Järve Selveri parklas piketeerivat naist kohates astun kindlasti ligi ning toetan nõua ja jõuga:)

väike naine said...
This comment has been removed by the author.