Tuesday, July 3, 2012

Rebase rada


     Istusin viljaka õhtupooliku uue seriaali piloodi publikuesikal. Seriaal tuleks midagi tvinnpiiksilikku, kes mäletab. Mingist veidra publikuvaliku kogumisse sokutas mind seriaali autor isiklikult;) Et ma positiivselt hindaks! Tegelikult mulle ikka meeldis ka - noored näitlejad tegid head tööd, heli oli suurepärane (kodumaistes odavseebikates tikub heli kohati täitsa kaduma), ka kaameratöö oli täiesti tasemel. Et kas mina olen nüüd kõige selle õige hindaja? Ega professionaalslet ilmselt olegi, aga ma lihtsalt istusin kogemata õige koha peale;) Nimelt piilus mu naaber, kena noor tütarlaps, mind ikka mitu minutit ja mina nautisin noore naishinge arusaamatut tähelepanu, enne kui teatas, et ta tunneb mind küll. Minul, häbematul meeskodanikul, jätkus ülbust kenale neiule vastata, et mina ei tunne teda üldse ja peaaegu oleksin lisanud "veel", aga kohe selgus ka ligitikkumise põhjus - nimelt oli neidis mu tütre koolikaaslane kinokoolist. Jõuan ma neid kõiki tunda;) Seega pauside ajal meie, kaks professionaali, arutasime kõik läbi ja üldiselt kiitsime ka heaks!
     Piloot lasti suurele ekraanile nagu tuleks telekast - koos alguse, lõpu ja reklaamidega, kusjuures reklaamipauside ajal kamandati publikum snäki-ja joogilaudade manu. Muidugi oli teise reklaamika alguseks laud tühjaks kühveldatud, minule jäid jälle tühjad pihud;)
    Aga algus on paljulubav, kui RR ekraanile jõuab, muudkui vaadake, silmad punnis:)

    Pildil kena naine testpublikust reklaamipausi ajal ennast kosutamas.

3 comments:

Bianka said...

Reklaamipauside tegemine, nagu päris telekas, on väga hea mõte. Samal ajal snäkkide pakkumine on veel parem mõte, tekitab koduse tunde. Sellisele esikale läheks ise ka. Aga kuna kõik ei mahu marjamaale, siis ootan ära selle filmi telekasse saabumise. Twin Peaki ma isegi vaatsin, oli sihuke imelik kiiksuga lugu, aga päris haarav. Kui uus seriaal midagi samasugust on, siis võib sellele minust isegi publikut olla, vaatamata mu eelarvamustele õudukate kohta :D

konn, lendav konn said...

Eks see piloot oli nagu sissesöötmine - paar ootamatut kohta, aga ei mingeid zombisid ega vampiire;) Vaatajaankeedis oli küsimus, et kas päris õudne, natuke õudne või üldse mitte õudne, ma vastasin pugejalikult, et natuke õudne;)

Ti:a said...

pugeja konna :))
natuke õudne... :)
naljakas.