Monday, September 29, 2014

Sõdurifolkloor



   Kord otsustasid muponaudid kontrollida, kas kaitseväe territooriumil parkivatel autodel on ikka  Tallinna linnale parkimistasud makstud. Tuterdasid kaitseväele kuuluvate autode vahel ja rebisid trahvikviitungeid vihust välja. Väeosa korrapidaja tõstis seepeale häirerühma relvile ja täies lahinguvarustuses, kiivrite ja killuvestidega seltskond tormas üle tee korralagedust likvideerima. Rohelistes tunkedes muponaudid kamandati kõhuli, kutsuti politsei ja anti väeosa territooriumile tunginud kahtlaste isikutena patrullile üle.
     Öösel tuigerdasid kaks ebaadekvaatses olekus Soome meeskodanikku väeosaga piirneval kalmistul ja otsustasid hotelliteekonda lühendada. Ei takistand müürid ega müürile säetud okastraat, Soome sisu oli tugevam. Väeosa territooriumil huilates kakerdanud verised tegelased anti üle politseile ja kiirabile.
    Hotellifolkloori ka lisaks. Kui lennukilt saabunud seltskonna sissekirjutamine venis, vajus üks vanahärra lobbybaaris tugitooli ja jäi tukkuma. Mõne aja pärast  ärganult uuris ta baaridaamilt, et kas me oleme juba maandunud.

   Pildil kannab vapper sõdur seljas muponautide kinnipidamise operatsioonil vigastada saanud kamraadi. Vigastused polnud eluohtlikud! 

No comments: