Friday, January 16, 2015

Juhatus üksikutele naistele

 

 Kurdavad, et pole mehi. Minge Tallinki laevale, see oli eile õhtul mehi pungil täis! Kohe igasuguseid oli - istuvaid, lamavaid, söövaid-joovaid, nutvaid ja naervaid. Tugevad mehed olid - enamik kandis täiesti vabalt kahte õllekohvrit!  Meeste materiaalne kindlustatus tundus ka hea olevat - neid numbreid, mida õlleröhatiste vahel välja sai paugutatud, näeb enamik mehi ainult unes.
  Mina - tõsi küll - istusin häbelikult naiste lauas. Ega minusugust äbarikku meeste lauda võetakski!

  Pildil - laev hakkab sadamasse jõudma.

3 comments:

AV said...

Hinnanguliselt on pildil ainult 120–150 purki; aga vat kui mina olin veel noor ja viks tudeng, tegi saatus vingerpussi ja sattusin sellisesse ühikanurka, millel oli kohaliku melumeka maine. Seal oli tühjade pudelite arv viissada (lugesin ära). Toanaaber oli ühtlasi ühikavanem ja luges mulle moraali, et ma olen sula õnnega koos, et sellisesse kohta sattusin, olgu ma uhke, sest ma ei teadvat, palju teisi tudengeid just sinna saamisest unistab. Võeh. Aga mu palveid võeti kuulda ja sain valida rahulikuma elukoha.

konn, lendav konn said...

Tipikana on mul täiesti selge, millises ühikast jutt käib:)
Aga laevadel läheb pilt mu arust ikka kurvemaks ja kurvemaks...

TT said...

Ainuüksi sõnade ühikas ja pudel mainimine toob nostalgia pisara laugele. Oi olid ilusad ajad kui eksamile kulus oluliselt vähem aega kui eksami tähistamisele. Elu oli pingeline aga põnev, täna just lohutasin last, et ainus aeg kui veits pingutama pead ongi ülikool, hiljem tööelu palju lihtsam ja lõdvem. Muidugi kui oled mõistliku eriala valinud, kah endine tipikas :D