Monday, November 9, 2015

Bond, armunud Bond

  

   Veetsin pojaga tummise paartunni kinosaalis uut Bondi-filmi naudeldes. Et kõik ausalt ära rääkida, tuleb alustada sellest, et kassad olid millegipärast suletud ja pileteid sai snäkk-baarist:D Samamoodi oli suletud popkornilett teisel korrusel ja poiss kihutas alla tarvikuid hankima. Saal oli kolmveerand-tühi, aga asjata - nii head bondikat ei mäletagi.  Ehk oli asi tüdrukus - ääretult kauni kehakujuga ja siredate säärte ning pehmete kintsudega oli too Dr. Swann! Pekske nüüd mind, üle keskea valget ja karvast heteromeest, pekske kohe valusasti, head naisõiguslased ja kurifeministid!
     Bond oli vaenlastega endiselt kuri, aga doktorisse armus paugupealt - ilmselt oli asi ikkagi kintsudes - aga ehk hoopis selles, et prantslannad ongi sellised....apetiitsed.  Pärast veel jalutasid käsikäes päikeseloojangusse!
      Tehniliselt suurepärane oli helikopteri-stseen. Bond oli muidugi kuulikindel - peale ränka peksasaamist polnud tal nähtavatel kohtadel ihul mitte ühtegi sinikat ja hingeldamata kandis ta paar minutit peale kismat tüdruku voodisse ja oli ka seal kahtlemata ääretult tubli!
     M ja Q olid muhedad, eriti muidugi tehnikageenius Q. Must Moneypenny mulle ei meeldinud - ju ma olen Connery aegses juhiabis kinni.
     Kurjamid ei jätnud mingit muljet, Bond sai neist ju mängeldes jagu!
     Kui esimesed Craigi filmid mulle ei meeldinud, siis tänase elamuse tulemusel hakkan kalduma sinnapoole, et minu senisele lemmikule, Conneryle, on tekkinud vääriline mantlipärija.

    Pildil apetiitne prantslanna Lea Seydoux. Bond ootab ukse taga.

2 comments:

AV said...

Aga mõtle selle peale, et miss Moneypenny näitleja oli ühes mereröövlifilmis nõid, kes suutis kasvada umbes 60 m kõrguseks. Bondi-filmide tegijad on jätnud selle võimaluse täiesti kahe silma vahele.

konn, lendav konn said...

Ei taha Bondi ja M-i üllatuse peale mõeldagi, kui nad naisterahava sellisest jubedast
metamorfoosist kuuleksid!