Wednesday, June 7, 2017

Süda teeb kohati muret

  


















   Hästivarustatud raamatukaupluste lettidele on ilmunud meie sulnilt komponeeritud esikteos "Süda teeb kohati muret" - tõtake ostma, kodanikud kultuurihuvilised! Võimalikud on ka autorite kollektiivi  kohtumised nii juhu-kui püsilugejatega! Mõõduka tasu eest loomulikult.

     Kuna ennast kiita ei sobi isegi nii suure egoga mehel nagu olen seda mina, siis kiidan kaasautorit:

     Kaamos - maheda muigega mõõkhambuline blogisaurus. Laob vabalt nii luule-kui proosalisi klotse sisukateks inimhinge-inseneeria kõrgehitisteks. Mõnel pole liftigi, peab aste-astelt ronima!


    Ja blogija Bianka  tahab ka öelda:

Nimi, mille inimene on ise endale võtnud, on väga tähendusrikas. Blogijanime Lendav Konn taga peituv kirjamees on ilmselt väga hea fantaasiaga, sest kes muidu tuleks selle peale, et niigi kahepaikne konn võiks ka lennata. See pole veel kõik. Lisaks ütleb Konn, et tema sätendavad tiivad, mis teda pilvedesse kannavad, on kergesti murduvad. Sellest võib järeldada, et tegu on tundliku ja haavatava loojanatuuriga. Kaamose nimi viitab nukrameelsusele ja tumedamatele tundetoonidele tema loomingus. Aga tema deviis "Kevad tuleb ikkagi" jätab lootuse ka helgematele nootidele. Kuidas need kaks nii erinevat loomeisiksust ühtede kaante vahel kokku kõlavad, saabki teada raamatut lugedes. Üks on kindel - sõnadega mängida ja nende abil väga meeleolukaid kujutluspilte luua  oskavad mõlemad autorid võrratult.




8 comments:

Bianka said...

Õnnitlen! Nüüd küll vist su süda hüppab sees rõõmust, kui nuusutad trükisooja raamatu lõhna :)

helle said...

Ruttan esimesel võimalusel poodi! Edu esikteosele ja debütantidele!

neiud ärevil said...

Palju Õnnesid ja ma olen väga uhke teie mölemi üle.

Lendav said...

Aaaah! Ma olen seda raamatut oodanud!

konn, lendav konn said...

Aitäh, kodanikud lugejad! Ega me näppusid nurka viska:)

Kaamos said...

Aitäh. Veel kord, igatahes!

Fantaasia tõi täna silme ette klišeepildi õnnestunud röövi tähistavatest pangaröövlitest: raha sajab nagu lumi, rõõmsad röövlid püherdavad sademetes...
Jaa, raamatutega juba nii ei saa, et keegi neid pillub nagu vihma ja õnnelikud kirjanikud aelevad ses sajus. Silmad sinised ja kolud muhkus, lömmis näppudest rääkimata. Aga näpud pole tõesti nurkaviskamiseks.

Anonymous said...

Autojuhtidele sooviti nael kummi, miilitsatele sau persse, mida lendavale konnale parem soovida on kas kõrs persse või kivid kottidekülge? :)

konn, lendav konn said...

Ikka sama, mida endalegi, ikka sama!:D