Saturday, September 2, 2017

Minu platvorm

 

  Lähen kohalike omavalitsuste valimistele vastu oma platvormiga! Platvormi tõstan proovikabiini!
Eile, seistes mõtlikult veiniriiuli ees ja olles täiesti otsustusvõimetu kahe reedeõhtuse veinipudeli vahel, otsustasin valimistele minna  innovaatilise ettepanekuga rajada supermarketite alkoosakondadesse proovikabiinid. Inimene valib meeldivad pudelid välja (mitte üle viie ühiku), siseneb kabiini, selles on mugav iste ja lauake koos komplekti klaasidega ning  mekib igast pudelist. Mis ei sobi, need jätab kabiini, väljavalitutega jalutab kassasse. Kabiini juures ootab naks teenindaja, see korjab proovieksemplarid kokku, vahetab klaasid, pühib põranda. Jookide hind küll veidi tõuseb nimet teenuse tõttu, aga see on kukepea, võrreldes idee uudsuse ja kasutajasõbralikkusega.
   Arvan, et see ettepanek on vähemalt samaväärne odavalkopoodide rajamisega piirialale. Ootan tugevat toetust valijaskonnalt ja ka kaupmeestelt!

  Pildil lihtne proovikabiin odavkaupluses. Ketikauplustes ja supermarketites on muidugi mugavam iste!

2 comments:

Anonymous said...

UUS platvorm peab sisaldama selliseid uudseid pööraseid asju nagu alkoholivaba viin ehk viinamaitseline limonaad ja muud huvitavat ennenägematutl, siis on uutel värsketel valiatel kellel kange tahmine vägahalva ja ülihalva vahel valida midagigi teha. :)

konn, lendav konn said...

Ettepanekutel on muidugi jumet, igatahes!
Tudenginooruses aretasime sifoonpudeli baasil gaseeritud viina, murdis et kole!