Wednesday, March 7, 2018

Kaks tagumikku, rääkimata rindadest

 

   See, et Malmsten ekraanil palja tagumikuga siiberdab on juba tavapärane, aga filmis "Klassikokkutulek 2 " saab näha ka Kõrvitsa peffelit ja boonusena rohkelt naiserinna ilu.
Tegu oli professionaalselt kokkutraageldatud meelelahutusega, üllatasin ennast ootamatute naerupursetega, sealhulgas peenisenaljade peale. Kui minu jaoks midagi üle võlli oli, siis ehk kadunukese pilastamisega oleks võinud piiri pidada, aga kuna see olemuslikult stoorisse sulas, siis olgu. Filmi lõpupuänt lubab eeldada, et tuleb ka kolmas osa, loodetavasti sama tempokas ja naljakas kui kaks esimest. Lõpetuseks hoiatus - film ei sobi sinisukkadele, tõsifeministidele, noorkotkastele ja gaididele ega alla neljakümnestele. Kõik ülejäänud - vaatama!

   Pildil kõrvitsa tagumik, tuttide ja kaunaga.

4 comments:

neiud ärevil said...

Minu alla neljakümnesed vaatasid kõik filmi ära ja jäid ellu ka. Kõige noorem alla neljakümnene arvas küll, et esimene osa oli parem, aga loomulikult oleneb ka seltskonnast, kellega filmi vaadata ja esimesel korral olin selleks loomulikult mina. :D Meie üle neljakümnesed saime hea kõhutäie naerda. Ei pidanud pettuma, kuigi olen ka täheldanud, et kui filmile järg tehakse, siis on ta ikka tunduvalt kehvem esimesest osast. Jään samuti huviga kolmandat osa ootama.

Mae said...

Oot-oot, mida lahmimine!? Mina, alla neljakümnene (issand, kui mõnus tunne on seda öelda, ma upun sellesse naudingusse) üllatuslikult nautisin isegi. Ja mu kümnene eluõieke oli sellest säärases vaimustuses, et võiks iga päev uuesti vaadata (muide, ma olen püüdnud talle seletada küll, miks ma juba väga noorelt lastekirjandusele selja pöörasin, aga teda see muidugi lugemisele ei ahvatle).

konn, lendav konn said...

ML puhul võib erandi teha - ikkagi Hiiumaalt:) Ja edasiseks eluks - sixty is the new forty - kõik on veel ees!
Aga sinu eluõiekesele mõeldes kaalun tõsiselt kirjutada edaspidi jutukesi ka eelteismelistele!:P

Mae said...

Jumalast eluterve suhtumine! Me ootame, ja mitte vähe.