Tuesday, February 5, 2019

Mehed ja naised



  Kui alasti mees juhtub naistesauna, siis aetakse ta kisa-kära ja kuuma vee pildumisega ning vihaga nahutamisega kiiresti saunast välja. Aga alasti neiu meestesauna sattumise puhul on kõik mehed rõõmsad ja heatahtlikud! See tõestab veel kord meeste heasüdamlikkust!

   Allikas: meie ajakirjanduse tippude tipp -  "Postimees"

Illustreerival pildil ootab grupp parimas eas mehi saunaseltsiliseks kena naisinimest. Paremalt teisel on käes õllepudel. Igaks juhuks mainin.

4 comments:

Lendav said...

Ei noh. See on ju individuaalne. Mul küll naisterahvana ei ole midagi sümpaatse meesterahva vastu saunas :D Ja pealegi - mida siis õieti arvatakse, mida seal laval tehakse?! Saunas higistatakse, leilitatakse, viheldakse ja pestakse! Kõige muu jaoks on see paik liiga palav.

konn, lendav konn said...

Jeebus küll - esimese hooga lugesin, et viheldakse ja pekstakse:D
See oleks minu mõtteid sauna ja naiste-meeste seostest ainult kinnistanud!
Meenus igati resultatiivne tudengipõli, kui karjakesi ja sooneutraalselt saunas käies sai kursaõde kannile põletusmärgi ja kursavend sinise silma. Ju nad vihtlesid!

Anonymous said...

Tavaliselt tahavad töötada saunas naised kes on mutistunud, pole ju vahet kuidas vehkides sa enda higiseks ajad, ikka on palav. :)

konn, lendav konn said...

Ojaa - oli selline tore asutus nagu Tulbi saun, hoidusin hoolega isa selja taha, kui ohtlikud saunamutid meeste pesuruumis ringi paterdasid: