Tuesday, October 29, 2019

Autolevi

 

     Autorent inimeselt inimesele soodsalt ja kiirelt - see ongi Autolevi. Valid piisavast valikust meelepärase sõiduvahendi, tasud mõõduka päevahinna (saab rentida ka tunni kaupa) ning mõni minut peale ülekannet avaneb rendileandja kontakt. Lepid kokku aja ja koha ning üleandmine sujub nobedalt. Kilometraažipiirangut pole, tagastad rendiperioodi lõppedes puhta ning täis paagiga auto.
Lihtne, kiire, soodne, mugav - no ma võiks jäädagi siin epiteete lugema:)
   Tugev soovitus - autolevi.ee

   Pildil - nii toimubki rendiauto üleandmine. Sellise auto ees tuleb muidugi maani kummardada ning suudelda suletud huultega kautšukkummist rehvide alla jäävat teepinda!

2 comments:

Katarina von Blogger said...

Ma ka soovitan Autolevi. Ainult ja ainult positiivsed kogemused. Väga tänuväärne teenus :)

visitor said...

Olen igati nõus eelpool öelduga! Kusjuures alates 3.märtsist on Autolevil täiesti oma kaskokindlustus! Nüüd saab täiesti muretult autot rentida. Uus kaskokindlustus on ainus kindlustus Eestis, mis katab inimeselt-inimesele autojagamise kahjujuhtumid.
Autolevi kindlustus kehtib kõigile Autolevi platvormilt renditud autodele, väikebussidele ja kaubikutele. Samuti katab see metsloomaga kokkupõrkel tekkinud kahjud, mida paljud kindlustusfirmad ei arvesta. See on väga kõva samm edasi autojagamise teenuse puhul.